1:17 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Επόμενη μέρα με επενδύσεις για τα Πλαστικά Θράκης

Επόμενη μέρα με επενδύσεις για τα Πλαστικά Θράκης

Νέο επενδυτικό πρόγραμμα βάζουν μπρος τα Πλαστικά Θράκης, το οποίο θα είναι προσανατολισμένο στη Βιώσιμη Κερδοφόρα Ανάπτυξη του Ομίλου, με έμφαση στους στρατηγικούς άξονες της περαιτέρω μείωσης του κόστους παραγωγής και αύξησης της ανταγωνιστικότητας, στη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους, στην καθετοποίηση επιμέρους παραγωγικών διαδικασιών, με παράλληλη εστίαση στην κυκλική οικονομία και την περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Το έκτακτο επενδυτικό πρόγραμμα ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου. Οι νέες επενδύσεις ανέρχονται στο ύψος των 25.500.000 ευρώ, εκ των οποίων 21.400.000 ευρώ αφορούν στις επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Ξάνθη και 4.100.000 ευρώ στις  επενδύσεις στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Σκωτία, και όλες αφορούν στον τομέα των Τεχνικών Υφασμάτων. Η χρηματοδότηση του νέου αυτού επενδυτικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί κυρίως με ίδια κεφάλαια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Ομίλου, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της αγοράς και την αυξημένη ρευστότητά του, αποφάσισε την άμεση υλοποίηση του έκτακτου επενδυτικού προγράμματος, το οποίο αποτελεί επιπρόσθετη επένδυση συγκριτικά με το τρέχον επενδυτικό πλάνο του 2021 ή όποιο άλλο επιπρόσθετο επενδυτικό πλάνο δυνητικά εγκριθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, κ. Δημήτρης Μαλάμος, τόνισε ότι η διοίκηση του Ομίλου εστιάζει στην επόμενη μέρα και εισέρχεται σταδιακά σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, βελτίωσης των υποδομών και περαιτέρω επέκτασης των δραστηριοτήτων.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας