Η επικεφαλής της επιθεώρησης των δικαστηρίων, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ασημίνα Υφαντή, έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει έκτακτη επιθεώρηση σχετικά με τις πολεοδομικές υπηρεσίες των Δήμων της Χαλκιδικής καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για υπάρξει ανάλογης υπόθεσης με αυτή του κυκλώματος της πολεοδομίας Ρόδου
Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν πληρωμές για την κατασκευή δημοσίων έργων τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν εκτελεστεί, εκδόθηκαν εντάλματα πληρωμής τα οποία δεν αφορούσαν εκτέλεση συμβάσεων δημοσίων έργων, ενώ προσκομίστηκαν πλαστά στοιχεία (πιστοποιητικά) αναφορικά με την εκτέλεση δημοσίων έργων, κ.λπ.
Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων, αναφορικά με τη μη εκτέλεση δημοσίων έργων και οι εμπλεκόμενοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Η κυρία Υφαντή ερευνά έναν κύκλο σοβαρών ποινικών υποθέσεων, προκειμένου να διακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, αν δικαστές και πόσοι πιθανά, εμπλέκονται και έχουν υποπέσει στο πειθαρχικό αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ή σε ποινικά αδικήματα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πιο… καυτή και από τη Τζούλια Νόβα – Αστυνομικίνα φίλη της με σέξι μαγιό!