9:14 Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Έτσι αφαιρείται ένα tattoo με λέιζερ! (VIDEO)

Έτσι αφαιρείται ένα tattoo με λέιζερ! (VIDEO)

Το πως δημιουργείται ένα τατουάζ, το έχετε σίγουρα δει σε διάφορα βίντεο, ή ακόμη μιας και είναι της μόδας, μπορεί και να το έχετε κάνει. Έχετε δει όμως πως ο δερματολόγος αφαιρεί ένα τατουάζ από το δέρμα, με τη βοήθεια του λέιζερ; Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι εκπληκτικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν μέλος σε συμμορίας στο Ανατολικό Λος Άντζελες. Μπήκε από μικρός στη συμμορία και για να γίνει σεβαστό μέλος, έπρεπε να γεμίσει το κορμί του με τατουάζ. Κάποια χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για φόνο και μπήκε στη φυλακή. Όσο και εάν ακούγεται περίεργο, εκεί αποφάσισε να ξεκόψει από όλους και από όλα. Όταν αποφυλακίστηκε θέλησε να σβήσει την “παλιά του ζωή” και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Έφυγε από το Λος Άντζελες και πήγε να ζήσει στη Νέα Υόρκη.

Τα τατουάζ του θύμιζαν τι ήταν στο παρελθόν και αποφάσισε να απαλλαγεί. Αυτή είναι η ιστορία του Λατίνου μέλους συμμορίας. Στο βίντεο θα δείτε πως ο δερματολόγος του αφαιρεί τα τατουάζ με το λέιζερ. Είναι πράγματι εντυπωσιακό πως η ακτίνα διαγράφει πόντο πόντο τα τατουάζ από το δέρμα του. Για την ιστορία να σας πούμε ότι η αφαίρεση δεν έγινε φυσικά σε μια και μόνη συνεδρία, αλλά χρειάστηκαν αρκετές.

 

Βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας