3:00 Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
eReportaz

Live:

Ευ. Βενιζέλος: "Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ"

Ευ. Βενιζέλος: "Σε απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ"

«Απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο» χρέωσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγοντας τις εργασίες του διήμερου συμποσίου του ΠΑΣΟΚ που γιορτάζει σήμερα την 39η επέτειο από την ίδρυσή του.

Ο πρόεδρος του Κινήματος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσάποντάς του πως «έχει ξανακυλήσει στη ρητορεία της μονομερούς καταγγελίας».

[quote_text color=”#000000″ text_color=”#ffffff”]Όπως είπε, «αυτό δείχνει το απόλυτο στρατηγικό αδιέξοδο, την απόλυτη ένδεια επιχειρημάτων, την έλλειψη ικανότητας σχεδιασμού για τη χώρα».[/quote_text]

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε εξάλλου την ανάγκη να ληφθούν μέτρα υποστήριξης της κοινωνική συνοχής και να δωθεί ελπίδα στους πολίτες.

«Τώρα κρίνεται η τελική στροφή της χώρας για την έξοδο από την κρίση, τώρα όλα θα αποκτήσουν την οριστική τους μορφή, τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την πραγματική οικονομία να αντέξει, τώρα πρέπει να πάρουμε μέτρα υποστήριξης της κοινωνικής συνοχής, τώρα πρέπει να δώσουμε την προοπτική και την ελπίδα στον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας