17:41 Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ευήκοα ώτα

Ευήκοα ώτα

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά είναι γνωστό! Το γεγονός ότι το αρμόδιο υπουργείο (εκείνο της Δικαιοσύνης) αδυνατεί να αντιληφθεί, εδώ και περίπου ένα χρόνο, ότι ένας κρατικός ιατροδικαστής, ουσιαστικός μάρτυρας πολύκροτης υπόθεσης, προτού καταθέσει στην ανακρίτρια, αιτήθηκε αντίγραφα της δικογραφίας τα οποία δεν χορηγήθηκαν από τις δικαστικές Αρχές και εντέλει παρέλαβε το «υλικό» που ζητούσε από την πλευρά της κατηγορουμένης, διαπράττοντας ποινικό και πειθαρχικό αδίκημα, πραγματικά με ξεπερνά!

δικαιοσύνης

Υπό άλλες συνθήκες, σε μια κανονική χώρα, αυτομάτως θα έπρεπε ο δημόσιος αυτός λειτουργός να λογοδοτήσει αρμοδίως. Στην Ελλάδα όχι μόνο δεν συμβαίνει αυτό, αλλά χρειάζεται να γράφουν οι εφημερίδες (εν προκειμένω η «Μ») και να γίνονται ολόκληρες εκπομπές έως ότου βρεθούν ευήκοα ώτα ή εν πάση περιπτώσει ορισμένοι αντιληφθούν ότι δεν μπορούμε να διαβιούμε σε καθεστώς Μπανανίας και ότι οι νόμοι πρέπει να τηρούνται από όλους!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σκιές πίσω από την υπόθεση της όμορφης Έμμας

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ακόμα και η κεραυνοβόλος ηπατική ανεπάρκεια θέλει χρόνο, θέλει ημέρες για να καταλήξει» κατέθεσε ο γιατρός (Συνεχής ροή)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας