19:14 Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: O Εμμανουήλ Καραλής κατακτά το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 5, 87μ

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: O Εμμανουήλ Καραλής κατακτά το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 5, 87μ

Ένα από τα καλύτερα άλματα της καριέρας του έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη, κάτι που του εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο, σημειώνοντας άλμα στα 5,87 μ, τέσσερα εκατοστά χαμηλότερα από το πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν σε τρομερή βραδιά κάνοντας ατομικό ρεκόρ, προσπάθησε να καταρρίψει και το πανελλήνιο ρεκόρ που είναι στα 5,91 μ, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον αθλητή που σημείωσε πέρυσι παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ ανδρών, τον Σουηδό, Άρμαντ Ντουμπλάντις. Ο Σουηδός πήρε το χρυσό με άλμα στα 6,10 μ ( το παγκόσμιο ρεκόρ είναι 6,24μ).

Ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ έφερε το τρίτο μετάλλιο από τη Ρώμη μετά το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου και το ασημένιο της Κατερίνας Στεφανίδη.  Ήταν η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής του επί κοντώ προσπάθησε να περάσει το εμπόδιο με άλμα στα 6,02 μ.

Τον Ιούλιο του 2021 κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 23 ετών στο Ταλίν της Εσθονίας, με επίδοση 5,65 μ. Πέρυσι τον Μάρτιο κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, με άλμα στα 5,80 μ. Το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ασημένιος ο Καραλής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στην Κωνσταντινούπολη

Τρομακτικό βίντεο: Ο Καραλής έκανε άλμα και έσπασε το κοντάρι του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας