4:08 Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Εξαφάνιση Άρτεμις: Πληροφορίες ότι κρατείται με τη βία η 19χρονη από δύο άγνωστους άνδρες

Εξαφάνιση Άρτεμις: Πληροφορίες ότι κρατείται με τη βία η 19χρονη από δύο άγνωστους άνδρες

“Η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της” υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης Άρτεμις – Πού οδηγούν οι πληροφορίες για μια συνάντηση στον Βόλο και ένα τηλεφώνημα στον αδελφό της.

Περισσότερες από 80 ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από την περιοχή που ζούσε με την οικογένειά της στο Κορωπί.

Η κοπέλα παραμένει άφαντη, με τους γονείς της να απευθύνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να τους βοηθήσει.

Ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση

Οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν την αξιοπιστία ή μη των πληροφοριών που φθάνουν το τελευταίο διάστημα από διαφορετικά σημεία της χώρας. Επικεντρώνονται κυρίως σε δύο στοιχεία που έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Το ενδεχόμενο η σωματική ακεραιότητα της κοπέλας να βρίσκεται σε κίνδυνο. Τόσο η οικογένειά της, όσο και ο δικηγόρος της έχουν βάσιμες ελπίδες ότι η 19χρονη θα εντοπιστεί, κάτι που φαίνεται να ενισχύεται από την πληροφορία ότι μια γυναίκα στον Βόλο φέρεται να αναγνώρισε την κοπέλα και, μάλιστα, να της μίλησε.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έρχεται στο φως, η γυναίκα την αποκάλεσε με το μικρό της όνομα και η 19χρονη έστρεψε το βλέμμα της προς αυτήν. Την ίδια στιγμή, δύο άντρες απομάκρυναν την κοπέλα από τη γυναίκα, εμποδίζοντάς την να την προσεγγίσει.
19χρονη Άρτεμις

Η δεύτερη πληροφορία έρχεται από τον αδελφό της 19χρονης. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή Tlife στον Alpha, ο αδελφός της κοπέλας δέχθηκε πριν από λίγες ημέρες ανώνυμο τηλεφώνημα. Ο άγνωστος άνδρας, που μιλούσε καθαρά ελληνικά, του ανέφερε ότι η Άρτεμις κρατείται παρά τη θέλησή της σε σημείο στην Αθήνα.

Η οικογένεια της κοπέλας έχει ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να εξακριβωθεί η σοβαρότητα και η αξιοπιστία της πληροφορίας αυτής και, ίσως, να εντοπιστεί είτε ο άγνωστος άνδρας είτε το στίγμα του τηλεφώνου του.

“Η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της”

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της κοπέλας υποστηρίζει ότι η Άρτεμις δεν λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της και η άποψή τους αυτή ενισχύεται από τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Τάσος Ντούγκας, έχει αναφέρει ότι έχει κατατεθεί ήδη μήνυση για αρπαγή. “Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Άρτεμις δε λείπει από το σπίτι με τη θέλησή της” τόνισε ο κ. Ντούγκας και συνέχισε “κάτι συνέβη και έφυγε”.

Η ταυτότητα της κοπέλας έχει βρεθεί, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις από τις τραπεζικές της κάρτες. “Η Άρτεμις είχε μαζί της μόνο 40 ευρώ. Ένας άνθρωπος που θέλει να φύγει, έχει πάρει μαζί του κάποια πράγματα. Εκείνη δεν πήρε τίποτα” λέει ο δικηγόρος.

πηγή: thetoc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 13χρονης από τον Άλιμο

Κλοπή 165.000€ από κοτέτσι: Τους πρόδωσαν τους ληστές οι selfies και τα εμβάσματα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας