22:23 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Έξαλλος ο Παπανώτας με τον Μουτσινά: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς»

Έξαλλος ο Παπανώτας με τον Μουτσινά: «Ότι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά στους καραφλούς»

«Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Κατά την έναρξη της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης (21/6), ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» χθες (20/6).

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τη Λούτσα αλλά και τα μαλλιά του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε το στιγμιότυπο στα 17:00 του βίντεο.

Μετά από όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς, ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν εκνευρισμένος στην έναρξη της σημερινής εκπομπής στον Alpha λέγοντας: «‘Οτι θα απολογούνται οι έχοντες μαλλιά, που μάλιστα δεν έχουν ασπρίσει στους καραφλούς. Δεν είδατε χθες ο Μουτσινάς; Δεν του άρεσε το καπελάκι και μετά πες μας. Για την Λούτσα. Αν δεν είστε επαρκείς σε γνώσεις για ιστορία, καλύτερα σιωπήστε. Σε λίγο θα μου λέτε την Θεσσαλονίκη Σαλανίκ….».

Σε άλλη σημείο συνέχισε ο Δημήτρης Παπανώτας απαντώντας στην Τίνα Μεσσαραπούλου: «Δεν λέτε που σας λέω κάποια πράγματα να μαθαίνετε; Θα ξυπνήσετε μια ωραία πρωία, θα ακούσετε ότι η Αττική είναι ελληνική και θα αναρωτιέστε τι παίχτηκε. Το Λούτσα είναι ξενόγλωσσο, το Αρτέμιδα είναι ελληνικό. Αφορά μια περιοχή που έχει δύο αρχαιολογικούς χώρους, δύο υδροβιότοπους και ηρεμήστε. Θα το πω σε όσους δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά… Κανένας δεν σκέφτεται τίποτα. Όπως με την Μακεδονία θυμηθήκαμε 50 χρόνια μετά να ξυπνήσουμε».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

             

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας