16:58 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Έξυπνη πόλη µε έργα υποδοµών 500 εκατ. Ευρώ

Έξυπνη πόλη µε έργα υποδοµών 500 εκατ. Ευρώ

Το όραμα και τον συνολικό σχεδιασμό για τη μεγάλη ανάπλαση στο Ελληνικό, αλλά και τα έργα που θα ολοκληρωθούν έως το 2025 παρουσίασε διαδικτυακά η Lamda Development. Όπως δεσμεύτηκαν οι επικεφαλής του project, τα έργα για την ανάπλαση του Ελληνικού έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με τις υψηλότερες προδιαγραφές διεθνώς, σε όλα τα στάδια εξέλιξής τους (με έργα υποδομών περίπου 500.000.000 ευρώ).

Η παρουσίαση του Masterplan ήταν κατανοητή. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για το πάρκο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις.  Το 2022 ξεκινούν οι εργασίες για το νέο Κτίριο Μετεγκατάστασης Συλλόγων ΑμεΑ, ένα συγκρότημα 11.000 τ.μ. όπου θα συνεγκατασταθούν τέσσερα σωματεία παροχής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία. Θα ξεκινήσουν επίσης τα έργα αναβάθμισης της Μαρίνας του Αγίου Κοσμά και της παραλίας, αλλά και η κατασκευή του Marina Tower.

Το 2023 προγραμματίζεται να ξεκινήσει η κατασκευή του Marina Galleria και του παραθαλάσσιου οικισμού κατοικιών και συγκροτημάτων μπροστά από το πάρκο. Προβλέπεται επίσης να ξεκινήσουν οι εργασίες για το εμπορικό και ψυχαγωγικό σύμπλεγμα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς και για τον πύργο μεικτής χρήσης στην ίδια περιοχή.

Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας