14:29 Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Eυθύνες στην Πολιτική Προστασία από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη

Eυθύνες στην Πολιτική Προστασία από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη

Eυθύνες στην Πολιτική Προστασία, που άργησε – όπως είπε – να κηρύξει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Λεκανοπεδίου που είχαν πληγεί έντονα από τη «Μήδεια» καθώς και στην Περιφέρεια Αττικής που δεν έσπευσε για τη διάνοιξη δρόμων από το χιόνι, επέρριψε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

Μιλώντας στο OPEN TV, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στην προσπάθεια να αποκατασταθούν οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Αττικής. «Τρία 24ωρα χωρίς να έχουν πάει σπίτι τους» ανέφερε συγκεκριμένα για τους τεχνικούς της ΔΕΗ, σημειώνοντας ωστόσο ότι τα συνεργεία έφθαναν συχνά σε σημεία που δεν υπήρχε πρόσβαση.

«Όπου μπορούσαν να επιχειρήσουν με τα πόδια, το έκαναν» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι από την πρώτη στιγμή είχε γίνει ενημέρωση στους αρμόδιους ότι υπήρχε αδυναμία πρόσβασης, ενώ ήταν ξεκάθαρος για το ποιος έχει την ευθύνη.

«Την ευθύνη την έχει προφανώς η Πολιτική Προστασία για να συντονίσει όλη αυτή τη διαδικασία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο» σημείωσε ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει αν είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας ή όχι η αποκατάσταση της πρόσβασης.

«Εμένα δεν μου άρεσε η εικόνα της φωτογραφίας του κ. περιφερειάρχη στο Σύνταγμα. Θα έπρεπε να πάει να βγει μια φωτογραφία εκεί στα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να δει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση, όχι μέσα στο Σύνταγμα με μια μικρή χιονόπτωση» τόνισε με νόημα.

Πηγή: .avgi.gr

Διαβάστε επίσης 

Mήδεια: Τα ερωτήματα για την κατάρρευση του (επιτελικού) κράτους

Πολιτική Προστασία: Νέα σύσκεψη το πρωί για την πορεία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης/ύδρευσης σε περιοχές της Αττικής

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας