11:34 Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Φ. Καρύδας: Στην πρώτη γραμμή για καλό σκοπό. Παρουσίασε εκδήλωση για την ειρήνη στην Ουκρανία!

Φ. Καρύδας: Στην πρώτη γραμμή για καλό σκοπό. Παρουσίασε εκδήλωση για την ειρήνη στην Ουκρανία!

Η φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Beauty Saves the World», με σκοπό την στήριξη στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, πραγματοποιήθηκε προ λίγων ημερών, στο κολλέγιο Αθηνών, με μεγάλη επιτυχία, και με κεντρικούς παρουσιαστές τον έμπειρο δημοσιογράφο Φώτη Καρύδα, και την Ιωάννα Σουλιώτη.

Στην εκδήλωση που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μαζί με Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας συμμετείχε η Ρουσλάνα, η νικήτρια της Eurovision του 2004. Ένα πρόσωπο με υψηλό συμβολισμό, καθώς η Ουκρανή τραγουδίστρια και performer παρευρέθηκε με σκοπό να βοηθήσει στην κάλυψη αναγκών που έχουν δημιουργηθεί για τις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν και για την εκπαίδευση των παιδιών από την Ουκρανία, που έχουν πληγεί από τον πόλεμο και βρίσκονται στην Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Ο Φώτης Καρύδας θεώρησε καθήκον του, να υποστηρίξει αυτή τη σημαντική εκδήλωση με υψηλό συμβολισμό. Έτσι, βρέθηκε όλο το βράδυ στο τιμόνι της παρουσίασης της εκδήλωσης. Παρά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα του, έδωσε ακούραστος τον καλύτερο του εαυτό, ώστε να συμβάλει ενεργά στην επιτυχία αυτής της ξεχωριστής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης.

Ο πόλεμος, αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει ξεκληρίσει χιλιάδες Ουκρανικές οικογένειες τον τελευταίο χρόνο. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σταθούμε δίπλα στον Ουκρανικό λαό και ειδικότερα σε εκείνους που ήρθαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Όπως είχε πει και η Ρουσλάνα μιλώντας στην Ελληνική τηλεόραση: «Δεν θέλουμε πόλεμο. Εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη»!

Έτσι και έγινε. Μουσική και μόδα, έγιναν ένα για το τέλος του πολέμου και το καλό της ανθρωπότητας.

Ουκρανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Irene Cara: Πέθανε σε ηλικία 63 ετών η τραγουδίστρια του Fame και του Flashdance

Μαρία Σολωμού: Viral η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte – «Τι είπες ρε μ@@@κα;»

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας