5:09 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Φανταστική Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Ερχόσασταν στις απεργίες για να ρίξετε ένα γιαουρτάκι"

Φανταστική Παπαρήγα κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Ερχόσασταν στις απεργίες για να ρίξετε ένα γιαουρτάκι"
  • Μάζευε, μάζευε και τελικά… ξέσπασε η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα! 
  • Τα έβαλε με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον εκφυλισμό του εργατικού κινήματος!
  • “Δεν έχετε αριστερό προφίλ! Πηγαίνατε φρεσκοξυρισμένοι στις πορείες και άντε πετούσατε και κανένα γιαουρτάκι”, η απίστευτη ατάκα της
  • Προσωπική επίθεση και κατά της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου

 

«Με όσα υποστηρίζει κατηγορώντας ουσιαστικά το εργατικό κίνημα, θα έπρεπε κανείς να της πει ότι οφείλει να ζητήσει τουλάχιστον μια συγγνώμη γιατί το Ασφαλιστικό δεν το έφτιαξε ο Μεταξάς, αλλά οι εργαζόμενοι με τις κινητοποιήσεις και τις απεργίες τους», φώναξε η Αλέκα Παπαρήγα στη Βουλή, αλλά τα καλύτερα τα κράτησε για μετά, όταν αποφάσισε να ξεσπάσει για τις αντιεργατικές πρακτικές που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και δύο χρόνια, στο βωμό της…σύμπραξης με τα “θέλω” των θεσμών!

“Η εργατική πολιτική στην οποία συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς είναι μαστίγιο κατά του εργατικού κινήματος. Αυτό που θέλετε είναι οι εργατοϋπάλληλοι να κάνουν εθνικούς στόχους, τους στόχους των καπιταλιστών και εδώ είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με η ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αριστερό προφίλ και αριστερό DNA, δεν είχε ποτέ του ούτε ακόμα και όταν ήταν στο 4%. Θέλατε απλά να δείχνετε ότι έχετε ένα δήθεν αριστερό προφίλ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και παλαιότερα ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ  έχει σοβαρές ευθύνες για τα εκφυλιστικά φαινόμενα που υπήρξαν στο εργατικό κίνημα από την δεκαετία του ’90. Να σας θυμίσω τι γινόταν με τις απεργίες των  εκπαιδευτικών που σας ενδιέφερε μόνο να συμμετέχετε στα σόου στην Μητροπόλεως ή μετά στην πλατεία Συντάγματος, που ερχόσασταν εκεί για να γίνει ένα σόου, άντε και πετώντας και κανένα γιαουρτάκι.

Για να πετύχει μια απεργία θα πρέπει να είσαι έξω από τα εργοστάσια από τις 3 τα μεσάνυχτα. Εσείς ερχόσασταν φρεσκοξυπνημένοι και ξυρισμένοι κατά τις εννέα. Ποιος ήταν αυτός που ονόμασε τις απεργίες «επαναστατική γυμναστική» εκφυλίζοντας το συνδικαλιστικό κίνημα; Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ήταν αυτός!».

Και κατέληξε την ομιλία της λέγοντας: «Εάν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό είναι το ΚΚΕ, εσείς θέλετε τους εργάτες ευνουχισμένους… θέλετε γιάπηδες και βλαχογιάπηδες που να είναι δεμένοι με το σύστημα…»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας