15:48 Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Φιάσκο: Στο ασανσέρ ο Ομπάμα με οπλισμένο άνδρα

Φιάσκο: Στο ασανσέρ ο Ομπάμα με οπλισμένο άνδρα

Αλλεπάλληλες είναι οι αποτυχίες της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, με την CIA να βρίσκεται πλέον καθημερινά στα πρωτοσέλιδα του αμερικανικού Τύπου.

Μετά το φιάσκο με τον εισβολέα στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτεται και ένα δεύτερο περιστατικό, που εκθέτει ακόμα περισσότερα την αμερικανική μυστική υπηρεσία.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε ασανσέρ με έναν ιδιωτικό φρουρό, ο οποίος, όχι μόνο είχε βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο και μάλιστα ήταν οπλισμένος, ενώ άρχισε να τον τραβάει φωτογραφίες.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν την εισβολή στο Λευκό Οίκο, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε τα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης και Πρόληψης Επιδημιών (CDC) στην Ατλάντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washington Post», ο προϊστάμενος του φύλακα, που έσπευσε αμέσως στη σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, του ζήτησε να του δώσει το όπλο του και τότε κατάλαβαν και οι φύλακες του Ομπάμα ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος, ενώ μετέπειτα έλεγχος έδειξε πως ο φύλακας είχε στο μητρώο του τρεις καταδίκες για επίθεση.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας