8:55 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Folli Follie: Απάντηση-μυστήριο από την Καίτη Κουτσολιούτσου για τις κούτες στην Hertz. Γιατί δεν ερευνήθηκαν;

Folli Follie: Απάντηση-μυστήριο από την Καίτη Κουτσολιούτσου για τις κούτες στην Hertz. Γιατί δεν ερευνήθηκαν;

Τι απάντησε η Καίτη Κουτσολιούτσου στην ανακρίτρια σχετικά με την αποκάλυψη για τις κρυμμένες κούτες! Την Κυριακή, 14 Αυγούστου 2020, η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκάλυψε σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα το γεγονός ότι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Hertz, στην Παιανία, φυλάσσονται κούτες της οικογένειας Κουτσολιούτσου οι οποίες δεν είχαν ερευνηθεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει το περιεχόμενό τους. Μάλιστα η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει και τα σχετικά φωτογραφικά ντοκουμέντα τα οποία προκάλεσαν αίσθηση. Μετά από τρεις εβδομάδες, στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, η Καίτη Κουτσολιούτσου ρωτήθηκε σχετικά, κατά τη διάρκεια της απολογίας της, σε ότι αφορά το περιεχόμενο των συγκεκριμένων χαρτοκιβωτίων.

Το πρωτοσέλιδο της ΜΠΑΜ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mononews, η συγκεκριμένη ερώτηση ίσως ήταν η μοναδική την οποία δεν περίμενε η πρώην αντιπρόεδρος της Folli Follie, η οποία τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγυοδοσία και περιοριστικούς όρους.

«Δεν ήμουν παρούσα»

Έχοντας διαβάσει την αποκάλυψη της «Μ» η ανακρίτρια ρώτησε την Καίτη Κουτσολιούτσου για το «μυστήριο» με τις κούτες. Η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου απάντησε ότι στο αμπαλάρισμα δεν ήταν παρούσα(!!!) ωστόσο σε αυτές, θεωρεί ότι, βρίσκεται η οικοσκευή από το διαμέρισμα που διατηρούσαν στον Hong Kong. Μάλιστα επισημαίνει ότι την αποθήκη της την παραχώρησε η Εμμανουέλα Βασιλάκη, σύζυγος του θανόντος «Mr Aegean», Θεόδωρου Βασιλάκη. Ο διάλογος έχει ως εξής:

  • Ανακρίτρια: Σύμφωνα με δημοσίευμα φέρεστε να διατηρείτε σε αποθήκες της εταιρίας Hertz το χαμένο θησαυρό της Folli Follie. Τι αφορούν οι κούτες που βρίσκονται στις συγκεκριμένες αποθήκες;
  • Καίτη Κουτσολιούτσου: Πρόκειται για μία αποθήκη που παραχώρησε η φίλη μου η κυρία Βασιλάκη, στην οποία βρίσκεται η οικοσκευή από το διαμέρισμα που διατηρούσαμε στο Hong Kong καθώς και ρούχα. Μάλιστα οι κούτες αυτές έχουν γραμμένο απέξω το περιεχόμενό τους. Σημειωτέον ότι το αμπαλάρισμα της οικοσκευής έγινε από μεταφορική εταιρεία και δεν ήμουν παρούσα.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η κυρία Κουτσολιούτσου ισχυρίσθηκε ότι οι συγκεκριμένες κούτες περιέχουν την οικοσκευή του διαμερίσματος που είχαν στο Hong Kong το οποίο αναγκάστηκαν να «αδειάσουν» το Δεκέμβριο του 2018 όταν τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν ήταν παρούσα στο «αμπαλάρισμα»!

Οι κούτες στην Hertz

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μήπως οι κούτες περιείχαν και κάτι άλλο το οποίο ενδεχομένως διαλάθει της γνώσης της Καίτης Κουτσολιούτσου μιας και δεν ήταν παρούσα στη διαδικασία; Κανείς δεν το γνωρίζει καθώς όπως έχει αναφέρει η «Μ» οι συγκεκριμένες κούτες ουδέποτε αναζητήθηκαν ή ερευνήθηκαν έστω και μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας, παρά το γεγονός ότι τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είχαν εγχειριστεί στη δικαστική λειτουργό!

Αυτό και εάν είναι παράδοξο…

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας