21:20 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Folli-Follie: Ιστορική απόφαση υπέρ των εργαζομένων

Folli-Follie: Ιστορική απόφαση υπέρ των εργαζομένων

Ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου με την πάνω την αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων της εταιρείας Folli Follie γιατί με αυτή σώζονται οι θέσεις εργασίας 750 εργαζομένων στην εν λόγω εταιρεία. Επίσης αναμένεται να ανοίξουν άλλα πέντε καταστήματα.

Συγκεκριμένα κατά την δικάσιμο της 6 Αυγούστου 2020 επί της αίτησης λήψης προληπτικών μέτρων της εταιρείας Folli Follie, το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής, διατάσσοντας τα κατ’ άρθρον 106Α παρ. 6 του Πτωχευτικού Κώδικα προληπτικά μέτρα, που απαγορεύουν κάθε μέτρο – εκκρεμές ή μη – ατομικής ή συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης πιστωτών κατά της Εταιρείας, την λήψη και εκτέλεση οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου εις βάρος της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της συντηρητικής κατάσχεσης και της εγγραφής προσημείωσης υποθήκης και την κήρυξη της Εταιρείας σε κατάσταση πτώχευσης.

Εν των μεταξύ βάσει του σχεδίου διάσωσης που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο από την εταιρεία τα ποσοστά της οικογένειας Κουτσολιούτσου μειώνονται στο 1/10 δηλαδή στο 3.8%.

Επίσης υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου έχουν κληθεί ως κατηγορούμενοι για κακουργήματα να απολογηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεξόπουλου.


Σχετικό άρθρο: Follie-Follie: Έχασαν και τις Jaguar οι Κουτσολιούτσοι

Με την απόφαση αυτή του δικαστηρίου σώζονται οι εργαζόμενοι και η επιχειρηματική δραστηριότητα της Εταιρείας. Τα εν λόγω μέτρα ισχύουν μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης επί της εν λόγω αίτησης της Εταιρείας.

Η εξυγίανση της Folli Follie επιτυγχάνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Folli-Follie: Οι Κουτσολιούτσοι ετοίμαζαν εικονική πώληση της θαλαμηγού

Folli Follie: H οικογένεια Κουτσολιούτσου και ακόμα 27 κατηγορούμενοι κλήθηκαν να απολογηθούν

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας