22:04 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Folli-Follie: Νεο email εμπλέκει και το Μαξίμου: «Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουν τον Όμιλο. Ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός» !

Folli-Follie: Νεο email εμπλέκει και το Μαξίμου: «Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουν τον Όμιλο. Ενημερώθηκε και ο πρωθυπουργός» !

Νέες αποκαλύψεις για το θέμα της Folli-Follie καθώς μετά το θέμα που έφερε στη δημοσιότητα του eReportaz και προκάλεσε πολιτικό σεισμό, σχετικά με τον “πλασιέ” Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος διοργάνωνε και πρωταγωνιστούσε σε bazaar των Κουτσολιούτσων, ακόμη και τον Οκτώβριο του 2018, πολλούς μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της Folli-Follie, νεο μήνυμα αλληλογραφίας που στάλθηκε στις 9 Μαίου 2018 από τον διευθυντή ασφαλείας, Νίκο Σάκκο με αποδέκτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο λέει, εμπλέκει και τον πρωθυπουργό!

Το συγκεκριμένο email το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα αναμένεται να σταλεί στη Βουλή, αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Τζώρτζη, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα σημερινά αποτελέσματα της κινητοποίησης μας. Η οδηγία από ψηλά είναι να συνδράμουνε τον Όμιλο. Αυτή είναι η θέση του Μαξίμου. Ενημερώθηκε και ο Πρωθυπουργός. Ο κος Μπαλαούρας έστειλε μήνυμα στον κο Γκότση και του ανέφερε την κατάσταση. Προσωπική επικοινωνία έγινε με τον Αντιπρόεδρο από τον κο Λαζαρίδη. Είπε και ο κος Τρουλίνος να μην βγει ανακοίνωση και να πάμε στις 1615 για να συζητήσουμε μαζί τους για να έχουμε μία κοινή γραμμή (αυτοί και εμείς). Ότι και να τους πουν στην επιτροπή μπορούμε να επέμβουμε».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο ΣYΡΙΖΑ συνεχίζει να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δώσει απαντήσεις για τα στελέχη του που εμφανίζονται ως “υποστηρικτές” προφυλακισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι “υπερέβαλαν εαυτόν για τον όμιλο”, για “τα κονδύλια” που θα κάλυπταν τις “ανάγκες” τους, για τις “παρεμβάσεις” στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τις καθυστερήσεις, την “ευνοϊκή μεταχείριση” και την “κατάθεση” τροπολογιών στην εταιρεία πριν κατατεθούν στη Βουλή. Κι όλα αυτά φυσικά “δένουν” με το γεγονός ότι ως κυβέρνηση, “έπαιζαν καθυστέρηση” όταν ήδη είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο, κάνοντας πλάτες στους επιχειρηματίες.

Όσο δεν απαντούν επιβεβαιώνουν πως τα νταραβέρια με υπόδικους επιχειρηματίες και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Folli Follie, είναι κομμάτι των δραστηριοτήτων του “μαγαζιού” ή ένα ακόμα “outsourcing”…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Folli Follie: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για τις “πλάτες” Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Μπαλαούρα και Αραχωβίτη στους Κουτσολιούτσους!

 

Μ. Μπαλαούρας για Folli-Follie : «Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας