1:00 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Folli-Follie: Τα "δωράκια" στον Μπαλαούρα και τα "ρουσφέτια" του βουλευτή

Folli-Follie: Τα "δωράκια" στον Μπαλαούρα και τα "ρουσφέτια" του βουλευτή

Πολιτικό σεισμό προκαλεί η δικογραφία-φωτιά που παίρνει τον δρόμο για τη Βουλή, όσον αφορά το σκάνδαλο της Folli-Follie, καθώς σε αυτήν περιλαμβάνονται μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προς τον «ισχυρό άνδρα» της εταιρείας Τζώρτζη Κουτσολιούτσο (νυν προφυλακισμένου), στα οποία υπάλληλος της εταιρείας φέρεται να εμπλέκει κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία ισχυρίζεται “ότι προσπαθούσαν να ευνοήσουν τη διοίκηση”.

Όλα τα στοιχεία έρχονται στο φως με αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα που περιλαμβάνει ο διαχειριστικός έλεγχος της εταιρείας PWC με αναφορές μάρτυρα στην εταιρεία Folli Follie. Στην 200 σελίδων έκθεση, που βρίσκεται ήδη στα χέρια των δικαστικών αρχών, γίνονται αναφορές στο περιεχόμενο ηλεκτρονικών αρχείων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε υπολογιστές εργαζομένων της εταιρείας.

Τα στοιχεία εμφανίζουν τον Μάιο του 2018 δυο πρώην υπουργούς και δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, φερόμενους να δείχνουν ενδιαφέρον για την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στα επίμαχα email φέρεται να εμφανίζεται ο υπάλληλος της εταιρείας Νίκος Σάκκος (Διευθυντής Ασφάλειας και Διοικητικού του Ομίλου Folli Follie) να έχει διαρκή επικοινωνία με τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο.

Ο πρώην Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής (μέση), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας (αριστερά) και ο Νίκος Σάκκος (δεξιά). Aπό ιστοσελίδα makisbalaouras.gr

Δείτε επίσηςΦλαμπουράρης: Συκοφαντίες χαρακτήρισε τα σχετικά με τη Folli Follie Προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις

Οι αναφορές στα ονόματα του Αλέκου Φλαμπουράρη, του Αλέξη Χαρίτση, του Σταύρου Αραχωβίτη και του Μάκη Μπαλαούρα, προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι «για κάποιους νταραβεριτζήδες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προείχαν οι ανάγκες του «μαγαζιού» και των φίλων». Μάλιστα, η ΝΔ υποστηρίζει ότι εκείνη την περίοδο – τον Μάιο του 2018 και ενώ είχε καθυστερήσει η αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς-  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει τροπολογία η οποία είχε γίνει δεκτή.

Κατά την επικοινωνία ο υπάλληλος εμφανίζεται να ενημερώνει για τα εξής:

«Κύριε Τζώτζη όπως έχετε ήδη ενημερωθεί ιδίως η παρουσία του προέδρου είναι καταλυτική. Είμαι σίγουρος ότι με την πίεση που τους ασκείται από τους ανθρώπους μας θα προχωρήσει ομαλά χωρίς εκπλήξεις η όλη διαδικασία. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ δύσκολο για την επιτροπή γιατί πιέζεται από παντού να είναι πιο άμεση και σκληρή απέναντί μας, ήδη την κατηγορούν για ευνοϊκή μεταχείριση. Έχουμε όμως ισχυρούς συμμάχους. Αρκεί βέβαια και εμείς να τους βοηθήσουμε σε αυτά που μας ζητάνε, έστω και να δίνουμε στοιχεία σταδιακά με μία ροή. Χθες όπως σας είχα ενημερώσει είχα μία συνάντηση με έναν σύμβουλο που αντιπροσωπεύει έναν από τους τρεις βασικούς υποστηρικτές μας στην υπόθεση. Αφού μου είπε πόσο δύσκολο είναι το όλο εγχείρημα και πόσο εκτίθεται ο άνθρωπος του και τι έχει κάνει μέχρι τώρα για μας και ότι θα είναι μέχρι να τελειώσουν όλα δίπλα μας, μου είπε ότι έχει κάποιες ανάγκες. (80) Δεν θα ήθελα ούτε μέσω email ούτε τηλεφωνικά να μιλήσουμε πιο αναλυτικά.

Νομίζω ότι τη στιγμή αυτή δεν έχουμε την πολυτέλεια κανένα σύμμαχό μας να χαρίσουμε στους αντιπάλους μας για οποιονδήποτε λόγο. Πρέπει δυστυχώς να διαθέσετε ένα κονδύλι για αυτές τις επαφές. Δεν είμαι υπέρ και το ξέρετε, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι γίνεται διαφορετικά. Ενημερώστε με πως προχωρώ τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση. Παρακαλώ μονολεκτικά λόγω της σοβαρότητος. Με ένα ναι ή ένα όχι για να ξέρω τι να πω αύριο που περιμένουν απάντηση. Αν είναι ναι, μην πείτε το λόγο σε κανένα». 

Σε διαφορετικό email με παραλήπτη πάλι τον Tζώρτζη Κουτσολιούτσο και ημερομηνία 11 Μαΐου 2018 αναφέρεται:

«Κύριε Τζώρτζη θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα σημερινά πεπραγμένα. Επικοινώνησαν σήμερα με τον πρόεδρο της επιτροπής, ο κ. Μπαλαούρας (ο οποίος πραγματικά υπερβάλλει εαυτόν για τον όμιλο, είναι ο μπροστάρης), ο Φλαμπουράρης, ο κ. Χαρίτσης υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Αραχωβίτης από το στενό περιβάλλον. Ο δε πρόεδρος είπε ότι είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί τόσο και ήδη δέχεται επικρίσεις για την ευνοϊκή συμπεριφορά της επιτροπής απέναντί μας. (Σε άλλες περιπτώσεις ενεργούν άμεσα). Σήμερα η έκτακτη επίσκεψη έπρεπε να γίνει μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί και από ότι μου είπαν οι δικοί μας, ήταν συνεργάσιμοι και φιλικοί (μας είχε ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος)».

Η επίμαχη τροπολογία, η ιστορία και το παράδοξο

Στις 29 Μαΐου του 2018 και ώρα 18.10, ο ίδιος υπάλληλος φέρεται να ενημερώνει μέσω email για τροπολογία που επρόκειτο να κατατεθεί και αφορούσε σε ευνοϊκή ρύθμιση που αφορούσε τα ΚΑΕ. Το επίμαχο email, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος υπάλληλος της εταιρείας, εστάλη από τον κ. Μπαλαούρα.

Ω του θαύματος, την 29η του Μάη, κατατέθηκε τελικά η τροπολογία.

 

Για την ιστορία, όπως αναφερόταν στην αιτιολογική έκθεση, με τη νομοθετική ρύθμιση, «δίνεται η δυνατότητα ενίσχυσης της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας σε περίοδο κρίσης και ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες μεθοριακές περιοχές, ήτοι χερσαία σύνορα προς τρίτες χώρες, όπου λειτουργούν τα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, καθώς προσφέρεται εργασία στους κατοίκους αυτών».

Η τροπολογία αφορούσε συνολικά το duty free, η οποία είχε υπερψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Μεταξύ των προτείνοντων βουλευτών, αναφέρεται και ο κ. Μπαλαούρας.

Αυτό που χρήζει εξήγησης είναι το γεγονός ότι ο γνωστός και μη εξαιρετός Gabriel Greco του γνωστού επίσης QCM, από τις 4 του Μάη του 2018 είχε εξαπολύσει τη “βόμβα” για την εταιρεία των Κουτσολιούτσων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη φυλακή, ωστόσο μετά από λίγες μέρες έρχονταν μία τέτοια τροπολογία στη Βουλή ενώπιον των 300, ενώ τον Οκτώβρη του ίδιου έτους ο βουλευτής Ηλείας διοργάνωνε bazzar προϊόντων της FF στην Ζαχάρω. Δεν είχε ακούσει για το σκάνδαλο; Την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς;

Δύο μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας και εκπρόσωποι της εταιρείας Folli Follie ανακοίνωναν σε συνέντευξη Τύπου στον Πύργο την υποστήριξη της εισηγμένης σε φιλανθρωπικό αγώνα ομάδας ποδοσφαιριστών της Εθνικής του 2004 αλλά και Ηλείων στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου.

Πανταχού παρούσα η FF στην Ηλεία

Αν αναζητήσει κάποιος απλές πληροφορίες για τις καλές σχέσεις με την εταιρεία, τώρα που έρχονται στο φως τα στοιχεία από την εταιρεία Price Water House Coopers, μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του βουλευτή θα είναι διαφωτιστική.

Όπως διαβάζουμε στο σάιτ του βουλευτή με δημοσίευμα της εφ. «Πρωινή» Ηλείας: Αγώνας ποδοσφαίρου με ομάδα ποδοσφαιριστών της Εθνικής του 2004 αλλά και Ηλείων για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί του Αγίου Πνεύματος, στις 28 Μαΐου δηλαδή, στο Δημοτικό Γήπεδο Πύργου. Αυτό ανακοίνωσαν χθες, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας Folli Follie που στηρίζουν την εκδήλωση.

«Με πρωτοβουλία του κ. Μπαλαούρα και τη στήριξη της μεγάλης εταιρείας Folli Follie εκπρόσωποι της οποίας είναι μαζί μας, οι κ.κ. Νίκος Σάκκος και Μάρκος Λαγός, αλλά και φιλοπρόοδοι συμπολίτες μας που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο με κορμό των Πανηλειακό, συμπράττουν όλοι μαζί στις 28 Μαΐου, στις 8 το βράδυ με επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας του 2004 για φιλανθρωπικό σκοπό» τόνισε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι λεπτομέρειες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Δείτε το βίντεο:

Η Folli Follie αποδεικνύεται έμπρακτος αρωγός των προσπαθειών του βουλευτή Ηλείας, με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, να βοηθήσει την εκλογική περιφέρειά του. Από αγώνα ποδοσφαίρου μέχρι… bazzar προϊόντων στη sugar town.

Όπως διαβάζουμε: Στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο ώρα 19:00 – 21:00 και την Κυριακή ώρα 11:00 – 21:00, πραγματοποιήθηκε  BAZAAR με επώνυμα προϊόντα της Folli Follie Group σε ΤΙΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΗ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως.

Η ενέργεια αυτή ανήκει σε πρωτοβουλία του βουλευτή, κ. Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση της δωρεάς.

Εδώ η ξενάγηση του βουλευτή στα τραπέζια με τα κοσμήματα της FF

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Ομίλου FFGROUP στην πρόσκληση χορηγίας. Ο Όμιλος FFGROUP ανέλαβε αποκλειστικά την χορηγία σε επώνυμα προϊόντα του, για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Bazaar.

Σημειώνεται ότι η έκθεση της ελεγκτικής εταιρείας (PwC) διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια που χειρίζεται τις έρευνες για τη Folli Follie.

ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε τη ΝΔ να συνέλθει και να σταματήσει να εξευτελίζεται

«Η ΝΔ μπροστά στον πανικό της για άλλη μια φορά επιστρατεύει λάσπη και συκοφαντίες. Κανένα στέλεχος της κυβέρνησης ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρακώλυσε ποτέ τον έλεγχο για το σκάνδαλο της Folli Follie» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση σε νεότερη ανακοίνωση και προσθέτει:

«Η τροπολογία την οποία «ανακάλυψε» η ΝΔ, δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τις διαδικασίες ελέγχου της υπόθεσης. Αφορά στη διάθεση προϊόντων σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών και συγκεκριμένα στο καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών. Ακριβώς για αυτό το λόγο η συγκεκριμένη τροπολογία είχε υπερψηφιστεί το 2018 τόσο από τη ΝΔ όσο και από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων».

«Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έχει υπερψηφίσει την επίμαχη τροπολογία, αλλά ως κυβέρνηση στις 29 Μαΐου 2020, ακριβώς δύο χρόνια μετά, με το νόμο της 4690/2020 που κύρωσε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τον κορωνοϊό και συγκεκριμένα στο άρθρο 19, προέβλεπε νέα παράταση ως το τέλος του 2022 στο καθεστώς πώλησης αφορολογήτων ειδών από καταστήματα αφορολόγητων ειδών στα χερσαία σύνορα της χώρας.

Η ΝΔ έκανε δηλαδή ακριβώς αυτό, το οποίο είχε υπερψηφίσει ως αξιωματική αντιπολίτευση και το οποίο προσπαθεί σήμερα να εμφανίσει ως δήθεν σκάνδαλο.

Καλούμε τη ΝΔ να συνέλθει και να σταματήσει να εξευτελίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, στην προσπάθειά της να βρει αντιπερισπασμούς για τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στη χώρα, τη διαχείριση της πανδημίας και την οικονομική κατάρρευση» καταλήγει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αρχική του ανακοίνωση.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Follie.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και προσθέτει:

Στο δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του. Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Αλέκος Φλαμπουράρης: Θα γυρίσει πίσω η λάσπη

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια» καταλήγει.

Αλέξης Χαρίτσης: Συκοφαντικές αναφορές στο όνομά μου

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στο όνομά μου ως δήθεν «εμπλεκόμενου» στην υπόθεση της εταιρείας Folie Folie: Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την εν λόγω εταιρεία και ουδέποτε είχα επαφή με τους διοικούντες ή εργαζόμενους σε αυτήν» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Χαρίτσης.

«Η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική για το πρόσωπό μου και θα λάβει την δέουσα νόμιμη απάντηση» προσθέτει ο ίδιος.

Σταύρος Αραχωβίτης: Δε θα μείνουν αναπάντητες οι συκοφαντίες

«Με αφορμή τα περίεργα δημοσιεύματα που διαρρέουν τις τελευταίες ώρες “ανώνυμες πηγές”, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω. Ουδέποτε είχα επαφή με κάποιο μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών και φυσικά ουδέποτε παρενέβην με τον οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση.

Κάθε αναφορά στο όνομά μου είναι συκοφαντική και δεν θα μείνει αναπάντητη» σημειώνει από την πλευρά του ο Σταύρος Αραχωβίτης.

Η ανακοίνωση από τη ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία υιοθέτησε απόλυτα τους ισχυρισμούς της οικογένειας Κουτσολιούτσου και εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά:

«Τη μέρα που ο κ. Τσίπρας ήρθε στη Βουλή για να κουνήσει το δάχτυλο στην κυβέρνηση σε θέματα διαφάνειας, οι υπό εξέλιξη δικαστικές έρευνες για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli-Follie, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εμπλέκουν στενούς συνεργάτες του  και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Σταύρος Αραχωβίτης και ο Μάκης Μπαλαούρας, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούν ως στελέχη της εταιρείας και συνεργάτες του προφυλακισμένου μεγαλομετόχου κι όχι ως υπερασπιστές του δημόσιου συμφέροντος.

Από τα ηλεκτρονικά μηνύματα προκύπτει ότι τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να ευνοήσουν την Folli-Follie τον Μάιο του 2018, την περίοδο δηλαδή που όλοι αναρωτιόντουσαν για ποιο λόγο καθυστέρησε η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ενώ ήδη είχε αποκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο.

Ακριβώς εκείνη την περίοδο μάλιστα, που το σκάνδαλο της Folli-Follie είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις διασύροντας τη χώρα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις 29 Μαΐου του 2018 κατέθεταν τροπολογία, η οποία τελικά έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό κι ευνοούσε την εταιρεία.

Φαίνεται ότι για κάποιους νταραβεριτζήδες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προείχαν οι ανάγκες του “μαγαζιού” και των φίλων του.

Περιμένουμε τις εξηγήσεις του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του και φυσικά τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Μάκης Μπαλαούρας: «Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης»

Απάντηση στις αναφορές για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Folli-Follie δίνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. Ο κ. Μπαλαούρας αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι:

«Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να σπιλώσει το όνομά μου, το κόμμα μου και την πολιτική μου διαδρομή.

Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σε βάρος μου θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης, η οποία και στο παρελθόν σε αντίστοιχες επιθέσεις με δικαίωσε.

Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie.

Ουδέποτε επεδίωξα οποιοδήποτε προσωπικό όφελος από οποιαδήποτε δραστηριότητα και ιδίως κοινοβουλευτική, όπως αφήνεται συκοφαντικά να εννοηθεί.

Και φυσικά, ουδέποτε έλαβα ούτε μισό ευρώ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, όπως επίσης συκοφαντικά αφήνεται να εννοηθεί.

Είναι προφανές πως κάποιοι για ακόμη μία φορά επιχειρούν με μηχανορραφίες να στήσουν αβάσιμες συκοφαντίες, με πρόσχημα δωρεές σε δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειάς μου.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμφανίσει ως δήθεν προσωπικό μου όφελος ή προσωπική μου απολαβή, τις δωρεές ύψους 80.000 ευρώ σε ιατρικά μηχανήματα που έγιναν απευθείας στα νοσοκομεία της Ηλείας, όπως άλλωστε και αντίστοιχη δωρεά από το ίδρυμα Μαρτίνου ύψους 50.000 ευρώ και οι οποίες δεν έγιναν εν κρυπτώ αλλά τις είχα ανακοινώσει δημοσίως στο σύνολο του τοπικού Τύπου.

Τα υπόλοιπα ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία και θα προσφύγω».

Διαβάστε επίσης:

Φλαμπουράρης: Συκοφαντίες χαρακτήρισε τα σχετικά με τη Folli Follie – Προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις

ΣΥΡΙΖA: «Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι»

Folli Follie: Στον εισαγγελέα ο φάκελος για τις “πλάτες” Φλαμπουράρη, Χαρίτση, Μπαλαούρα και Αραχωβίτη στους Κουτσολιούτσους!

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνδεση στελεχών του με τη Folli – Follie

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας