6:10 Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

«Φωτιά» στην κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου: «Θλιβερέ θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη!»

«Φωτιά» στην κόντρα Πολάκη - Χατζηνικολάου: «Θλιβερέ θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη!»

«Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη» του είχε πει χθες ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη

Με νέα ανάρτηση εκ μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παύλου Πολάκη στο Facebook συνεχίζεται σήμερα η νέα αντιπαράθεση που έχει ανοίξει, αυτή τη φορά με τον εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και την οικονομική επιφάνεια των επιχειρήσεών του.

Γράφει χαρακτηριστικά το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Νίκο Χατζηνικολάου: Έγραψες χθες ότι οι εταιρείες σου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη εναντίον μου. Ανυπομονώ! Μέχρι, όμως, να ετοιμάσετε τις μηνύσεις και τις αγωγές και με δεδομένο ότι ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ το συνολικό ύψος των ΧΡΕΩΝ, γιατί δεν δίνεις στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου ότι οι εταιρείες σου έχουν ρυθμίσει και εξυπηρετούν τις οφειλές των 32.540.044,50€ ;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Θυμίζουμε ότι χθες ο κ. Πολάκης επιτέθηκε με ανάρτησή του στο Twitter προς τον δημοσιογράφο, με τον δεύτερο να του απαντά καλώντας τον να «σταματήσει τη λάσπη». Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη με την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποίο απευθύνθηκε προς τον Νίκο Χατζηνικολάου ρωτώντας τον αν «ισχύει ότι εταιρείες του έχουν αρύθμιστα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook λέγοντας πως πρόκειται για συκοφαντίες και ψέματα καθώς «τα χρέη των εταιρειών είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται», ενώ τον κάλεσε να «ενημερωθεί και να σταματήσει τη λάσπη». Ο δημοσιογράφος έγραψε τα εξής: «Η απάντηση μου στις νέες συκοφαντίες και τα ψέματα του Παύλου Πολάκη: «Τα χρέη των εταιρειών στις οποίες αναφέρεστε είναι ρυθμισμένα και εξοφλούνται κανονικά. Για άλλη μια φορά επιτίθεστε εναντίον μου με συκοφαντίες και ψέματα . Θλιβερό. Ενημερωθείτε και σταματήστε τη λάσπη».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας