23:26 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Φρικτό: 300 ευρώ πρόστιμο σε γυναίκα που άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο [βίντεο]

Φρικτό: 300 ευρώ πρόστιμο σε γυναίκα που άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο [βίντεο]

Ανταπόκριση: Νίκος Νικολετάκης

Πρόστιμο ήταν η απάντηση της ΕΛΑΣ σε μια γυναίκα που έφτασε το πρωι στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι. Πρόκειται για τη Μαρία Κιούση, κάτοικο της συγκεκριμένης περιοχής.

Η κυρία Μαρία ούτε συνωστίστηκε, ούτε ήταν σε κάποια συγκέντρωση… τεσσάρων ατόμων και πάνω, ενώ είχε μάσκα και αντισηπτικό. Ποιός λοιπόν ήταν ο λόγος για να τιμωρηθεί με πρόστιμο τριακοσίων ευρώ;

Η Αστυνομία, μπροστά σε έκπληκτους δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία, επικαλεστηκε το γεγονός ότι η Μαρία Κιούση είχε στείλει SMS με τον αριθμό 6, προκειμένου να μετακινηθεί λίγα μέτρα από το σπίτι της και να αφήσει λουλούδι στο Πολυτεχνείο. Αυτό ήταν ανεπίτρεπτο για τους αστυνομικούς, αφού όπως ανέφεραν, «τα SMS με τον αριθμό 6 αφορούν σωματική άσκηση».

Η ίδια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη και χαρακτήρισε την κατάσταση αυτή ως «νέα χούντα».

« Εδώ λίγο πιο κάτω είναι η δουλειά μου. Έχω στείλει SMS, για να δώσω δύο λουλουδάκια, τα κρατούσα κιόλας, αποξηραμένα. Κι όταν μου ζήτησαν τους έδωσα και την ταυτότητά μου. Εδώ ο κύριος λέει ότι δεν του έδωσα την ταυτότητά μου. Ψεύδεται ασσύστολα!», δήλωσε κατηγορηματικά η κυρία Μαρία.

 

«Δεν ήρθα ούτε μπούγιο, ούτε με παρέα. Ήρθα να αποτίσω φόρο τιμής σ’ αυτούς που μας έβγαλαν από τη Χούντα. Καινούρια χούντα δεν αντέχω» είπε ξεσπαθώνοντας. 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας