More

  Υπουργός υπεράνω νόμου με φρουρούς-«κατασκόπους»

  Οι φρουροί και οι κατάσκοποι του υπουργού

  Μήνυση και αναφορά στον Άρειο Πάγο για εν ενεργεία υπουργό, ο οποίος παραβιάζει δικαστικές αποφάσεις και κατασκοπεύει τον πρώην γαμπρό του

  Το διαζύγιο της κόρης του, η δικαστική διαμάχη και οι καταγγελίες που κόβουν την ανάσα

  Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

  Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κατασκοπευτικού θρίλερ, ωστόσο αφορά εν ενεργεία υπουργό της κυβέρνησης με ιδιαίτερα βαρύ χαρτοφυλάκιο, ο οποίος καταγγέλλεται για κατάφωρη καταπάτηση δικαστικών αποφάσεων και επειδή χρησιμοποιεί την ιδιότητά του και τους αστυνομικούς-«φρουρούς» του ως κατασκόπους και ψευδομάρτυρες σε βάρος του πρώην γαμπρού του. Η υπόθεση την οποία αναδεικνύει σήμερα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» οφείλει να απασχολήσει το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η υπόθεση δεν αφορά μια απλή ιδιωτική διαφορά αλλά ανάγεται σεσοβαρό πολιτικό θέμα. Όσα καταγράφονται στη μήνυση αλλά και την αναφορά η οποία κατατέθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2019 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και βρίσκονται στη διάθεση της «Μ» προκαλούν σοκ. Εγκαλούμενοι είναι ο εν ενεργεία υπουργός, η κόρη του και οι δυο αστυνομικοί οι οποίοι τον φρουρούν. Μηνυτής ο πρώην γαμπρός του υπουργού. Υποκείμενο της σφοδρής δικαστικής διαμάχης το ηλικίας τριών ετών παιδί που απέκτησε η κόρη του υπουργού με τον εν διαστάσει σύζυγό της και το ζήτημα της επικοινωνίας.

  Απειλές και κατασκοπεία

  Ιούλιος του 2017. Το ζευγάρι χωρίζει ξαφνικά καθώς σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο μηνυτής χωρίς να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος μια ωραία πρωία ενημερώθηκε από τη σύζυγό του μέσω εξωδίκου ότι αποφάσισε να εγκατασταθεί μαζί με το 6 μηνών (τότε) παιδί τους στην πατρική της κατοικία, σε προάστιο της Νοτιοανατολικής Αττικής. Έκτοτε ξεκινά μια σφοδρή δικαστική αντιδικία για την επικοινωνία του πατέρα με το παιδί του. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (υπ αριθ. 360/2018) επιτρέπεται στον πατέρα να βλέπει το παιδί του κάθε Τρίτη και Πέμπτη το απόγευμα, το πρώτο και το τρίτο Σάββατο κάθε μήνα και κάθε δεύτερη και τέταρτη Κυριακή. Ως τόπος επικοινωνίας και συνάντησης ορίζεται το σπίτι των πρώην πεθερικών και οι «επισκέψεις» θα πρέπει να γίνονται παρουσία της κόρης του υπουργού, δηλαδή της μητέρας του παιδιού. Ωστόσο, ο πρώην γαμπρός του υπουργού καταγγέλλει ότι από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του προκαλούσε προβλήματα και προσπαθούσε να τον αποξενώσει από το παιδί τους. Μάλιστα, αναφέρει ότι συχνά-πυκνά στις δικαστικές αντιδικίες αναφερόταν και στην «ισχύ» του πατέρα της ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για «δημόσιο πρόσωπο».

  11 Φεβρουαρίου 2018. Μετά από την προγραμματισμένη επίσκεψη στο σπίτι της συζύγου του ο μηνυτής καταγγέλλει ότι ένας άνδρας που επέβαινε σε μηχανή χωρίς πινακίδες άρχισε να τον ακολουθεί, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει δρομολόγιο και να πάει στο σπίτι της αδελφής του. «Ανεβαίνοντας στην οικία και κοιτώντας από το μπαλκόνι διαπίστωσα ότι είχε έρθει πάλι εμπρός της οικίας με τη μηχανή φορώντας το κράνος και ανέμενε κοιτώντας προς το αυτοκίνητό μου και την πυλωτή της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της αδερφής μου…», αναφέρει και προσθέτει ότι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος φέρεται να του είπε: «Πού θα πάει, θα σε πετύχουμε μια φορά μόνο σου όταν πας στο… Θα σου δείξουμε εμείς».
  Στο πολυσέλιδο δικόγραφό του αναφέρεται και σε ένα ακόμη περιστατικό, τέσσερις ημέρες μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου όταν η εν διαστάσει σύζυγός του τον απείλησε λέγοντας: «Τώρα που έγινε ο πατέρας μου υπουργός, θα δεις πόσο λίγο θα βλέπεις το παιδί, είσαι ανάξιος και ανίκανος ως πατέρας και το παιδί είναι δικό μου, θα δεις τι θα πάθεις…».

  HǍm̅Áя ́Ή̏ծ(EUROKINISSI-ԁԉM`̐ϋQǩ

  Οι αστυνομικοί-«μάρτυρες»

  Η συνέχεια είναι ακόμη πιο πικάντικη. Βάσει όσων παρατίθενται στη μήνυση του ιδιώτη, από την ορκωμοσία του υπουργού μέχρι και σήμερα η πρώην σύζυγός του έχει επιδοθεί στην επίδοση σωρείας δικογράφων από τα οποία προκύπτει ότι γνωστός υπουργός αλλά και οι δυο αστυνομικοί-φρουροί του κατασκόπευαν τις συναντήσεις που είχε με το ανήλικο παιδί του. Είναι ενδεικτικό ότι ένας εκ των δύο αστυνομικών κατέθεσε σε δικαστήριο ότι είχε ιδία αντίληψη για όλα όσα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μπαμπά και παιδιού καθώς «στο πλαίσιο εκτέλεσης των υπηρεσιακών του καθηκόντων» βρίσκεται πολλές φορές μέσα στο σπίτι του υπουργού! Το ίδιο κατέθεσε και ο έτερος αστυνομικός ο οποίος «ισχυρίστηκε ότι σε όλες τις επισκέψεις μου στον τόπο της κατοικίας του ανηλίκου ήταν παρών στο υπόγειο επίπεδο της κατοικίας αυτής και κρυφάκουγε μαζί με τους γονείς της πρώτης εγκαλούμενης τις απόλυτα προσωπικές επικοινωνίες μου με το ανήλικο τέκνο…».

  Εκείνο που προκαλεί, πάντως, εντύπωση είναι το γεγονός ότι και ο ίδιος ο πρωτοκλασάτος υπουργός παραδέχεται σε ένορκες βεβαιώσεις που έδωσε ότι είναι παρών και κρυφακούει τις συναντήσεις του πρώην γαμπρού του με το εγγόνι του. Καταθέτει χαρακτηριστικά: «… Τις περισσότερες φορές, τις ώρες που ο… (σ.σ. αναφέρει το όνομα του γαμπρού του» επικοινωνεί με το παιδί βρίσκομαι στο σπίτι μου, στον κάτω όροφο του σπιτιού με τη σύζυγό μου και ακούμε όσα έντονα και βίαια λέει στο παιδί και κάνει… Αυτά τα ακούνε και τα βλέπουνε και οι αστυνομικοί της προσωπικής μου ασφάλειας…». Κοινώς ο υπουργός δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι ενεργεί εν είδει «κατασκόπου», εκθέτοντας μάλιστα τους δύο αστυνομικούς-φρουρούς του οι οποίοι πιθανότατα διαπράττουν και πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς δεν προβλέπεται η «φύλαξη» του στόχου μέσα στο σπίτι του, πόσο δε μάλλον η μετατροπή τους σε ωτακουστές των συναντήσεων του πρώην γαμπρού του υπουργού με το παιδί του!

  Η μήνυση και η αναφορά η οποία κατατέθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2019 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

  Οι Prodigy και ο… σατανισμός

  Εκείνο το οποίο είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η κόρη του πρώην υπουργού και ο ίδιος ο υπουργός εμφανίζουν τον πατέρα του παιδιού λίγο πολύ ως… σατανιστή! Στην αγωγή διαζυγίου που έχει κατατεθεί αλλά και στα ασφαλιστικά μέτρα η μητέρα του παιδιού, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι ο πρώην σύζυγός της κατά τη διάρκεια των συναντήσεων «βάζει δυνατά βίαιη μουσική και συγκεκριμένα το συγκρότημα Prodigy, βρίζει, μιλάει δυνατά, αυστηρά και επιτακτικά στο παιδί». Και σε άλλο σημείο αναφέρει: «… βάζει το παιδί να βλέπει και να ακούει το συγκρότημα Prodigy και είναι γνωστό ότι στα videoclips το συγκρότημα εμφανίζεται με έντονο μακιγιάζ που παραπέμπει σε παγανισμό (μαλλιά ως κέρατα, χοντρές αλυσίδες στο λαιμό, μαύρα βαμμένα μάτια, έντονο piercing, κ.λπ.). Ο ίδιος βέβαια αντιτείνει ότι αυτό που η πρώην σύζυγός του περιγράφει ως προαγωγή του ανήλικου στο Σατανισμό ήταν «ένα clip εικόνας και ήχου που εκτελέστηκε από ένα 10χρονο παιδί σε μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού χωρίς κανένα στοιχείο συμμετοχής ενήλικου τραγουδιστή με ή χωρίς μακιγιάζ, χωρίς να εμφανίζεται κάποιος με punk εμφάνιση, με κέρατα ή χοντρές αλυσίδες στο λαιμό ή με έντονο piercing και τατουάζ…».

  Οι λογαριασμοί στο εξωτερικό και η εμπλοκή με άλλο υπουργείο

  Τη στιγμή που η εισαγγελική Αρχή διερευνά το κατά πόσο ο εν ενεργεία υπουργός, η κόρη του αλλά και οι δύο αστυνομικοί φρουροί του έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς κατάθεσης, από τα όσα ακούγονται στις δικαστικές αίθουσες εγείρονται και άλλα ζητήματα. Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί, ο υπουργός φέρεται να διατηρεί λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού αλλά και να απολαμβάνει ιδιαίτερων οικονομικών προνομίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπουργοποίησή του από την κυβέρνηση της ΝΔ προκάλεσε ερωτηματικά, καθώς επί μια επταετία βρισκόταν στην «αποστρατεία», ενώ το όνομά του έχει εμπλακεί και σε σκοτεινή και περίεργη υπόθεση άλλου υπουργείου.

  *Όπως δημοσιεύθηκε στην “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” 

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  Τέλος η Τουλουπάκη από τη Novartis

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  lockdown ως 14/12 – Τι θα γίνει με τα σχολεία και τα εμπορικά καταστήματα

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν απόλυτος για τις ημερομηνίες άρσης του lockdown,ενώ στο τέλος της εβδομάδας θα εξετάσει τι μπορεί να γίνει με τα δημοτικά...

  Χριστουγεννιάτικη συναυλία στη Νοτρ Νταμ στο Παρίσι

  Ο  αρχιεπίσκοπος της γαλλικής πρωτεύουσας  Μισέλ Οπετί, ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο ναό της Νοτρ Νταμ, θα δοθεί  συναυλία...

  Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου μετά από κρούσμα κορωνοϊού στη Μητρόπολη

  Προληπτικά σε κατ' οίκον περιορισμό τίθεται ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη, καθώς συνεργάτης του Μητροπολίτη βρέθηκε...

  Κορωνοϊός: Θετικός ο πρωθυπουργός της Κροατίας

  Ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Πλένκοβιτς βρισκόταν ήδη σε απομόνωση στο...

  Βουλή: Κατά πλειοψηφία επελέγησαν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ)

  Με 16 ψήφους «υπέρ», έναντι 7 «παρών» επιλέχθηκαν από την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τα τρία τακτικά και τα τρία αναπληρωματικά μέλη του...