10:21 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Fuel Pass 3 - Οικονόμου: Στην ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος

Fuel Pass 3 - Οικονόμου: Στην ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη είναι η κυβέρνηση από την πορεία του τουρισμού και από τα χρήματα που αφήνει στα κρατικά ταμεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν κατά την περίοδο του χειμώνα για την οικονομική ενίσχυση των πολιτών.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Οικονόμου ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε σχετικές ανακοινώσεις κατά την ΔΕΘ, στην οποία μεταξύ άλλων θα αναφερθεί και στο Fuel Pass 3. «Τα έσοδα του τουρισμού δίνουν τη δυνατότητα στο κράτος να στηρίξει περισσότερο την κοινωνία που δοκιμάζεται από την ενεργειακή κρίση και να έχουμε τις πολύτιμες εφεδρείες που χρειαζόμαστε ενόψει του χειμώνα που έρχεται. Παράλληλα τα έσοδα από τον τουρισμό περνούν άμεσα στην καθημερινή οικονομία και ενισχύουν το εισόδημα των πολιτών» είπε αρχικά ο κ. Οικονόμου.

«Οι τουριστικές ροές ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες αρχικές προβλέψεις» υπογράμμισε, λέγοντας πως οι αφίξεις στα αεροδρόμια της χώρας ανήλθαν τον Ιούνιο σε 3.481.000, καταγράφοντας μεγάλη αύξηση σε σχέση με το ποσοστό του 2021.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέο πρόγραμμα επιδότησης καυσίμων το Fuel Pass 3, ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την 86η ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας