17:26 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Φυλάκιση 15 μηνών για την κόρη του ιδιοκτήτη που αγνόησε το λουκέτο

Φυλάκιση 15 μηνών για την κόρη του ιδιοκτήτη που αγνόησε το λουκέτο

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, η κόρη ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, που συνελήφθη, κατηγορούμενη ότι αγνόησε το «λουκέτο» που είχε επιβάλει το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό μαγαζί, λόγω σωρείας φορολογικών παραβάσεων.

Για την υπόθεση κάθισε στο εδώλιο του ίδιου δικαστηρίου ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ο οποίος κρίθηκε αθώος. Απολογούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδόθηκαν.

Η κόρη του ιδιοκτήτη παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το σφράγισμα του νυχτερινού μαγαζιού, αλλά, όπως είπε, δεν ήταν αυτήν που… έσπασε το «λουκέτο», απόφαση, που κατά την ίδια, πήρε ο πατέρας της, εξαιτίας «οικονομικών πιέσεων». Από την άλλη, ο εκτελών χρέη προσωρινά υπεύθυνου της επιχείρησης απολογήθηκε ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ και τόνισε ότι συνδέεται φιλικά με τον ιδιοκτήτη.

Το δικαστήριο πείστηκε για τις εξηγήσεις που έδωσε ο τελευταίος και τον έκρινε αθώο, σε αντίθεση με την γυναίκα που κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε. Μετά το πέρας της διαδικασίας άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης που παραμένει άφαντος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας