19:31 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Γ. Κώτσηρας: Στις πρώτες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήλθε η Ελλάδα στις δράσεις για τη «Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη»

Γ. Κώτσηρας: Στις πρώτες θέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανήλθε η Ελλάδα στις δράσεις για τη «Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη»

Σημαντικά βήματα έκανε η Ελλάδα στον τομέα των δράσεων που σχετίζονται με τη «Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη», καθώς ανήλθε στις πρώτες θέσεις του πίνακα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2022 για το επίμαχο θέμα. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Κώτσηρα, με βάση τον πίνακα αποτελεσμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2022, η Ελλάδα σημείωσε τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με τα υπόλοιπα κράτη-μέλη σε όλους τους δείκτες που σχετίζονται με τη «Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη» και πλέον βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Η χώρα μας μέχρι πρόσφατα είχε σχεδόν μηδενικές δράσεις στον τομέα της «Φιλικής προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη», ενώ σύμφωνα με τους νέους πίνακες βρισκόμαστε σε όλες τις δράσεις στις πιο υψηλές θέσεις.

Ο κ. Κώτσηρας με αφορμή το γεγονός αυτό σε δήλωσή του αναφέρει: «Η «Φιλική προς τα Παιδιά Δικαιοσύνη» αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, κάτι που αποτυπώνεται και στις σχετικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και οι οποίες συνέβαλαν στη σημαντική αυτή βελτίωση των σχετικών δεικτών της χώρας μας στον πίνακα αποτελεσμάτων» και συνεχίζει:

«Συγκεκριμένα:

– Ολοκληρώθηκε η σύνταξη και εκκίνησε η εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ………………………………………………………………………………

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Λιγνάδη: Αποβλήθηκε η πολιτική αγωγή για τον τρίτο καταγγέλλοντα που δεν δίνει το παρών στην δικαστική αίθουσα

Μητέρα Τοπαλούδη: Να είστε άνδρες με μπέσα και αξιοπρέπεια, και να μην δολοφονείτε τα παιδιά μας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας