2:45 Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:


Γ. Νικητιάδης: Ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία δικαιώνει την πρότασή μας

Γ. Νικητιάδης: Ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο στην Ισπανία δικαιώνει την πρότασή μας

Ο υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή για τον μηδενισμό του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης με αφορμή τον μηδενισμό του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την Ισπανία.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Νικητιάδης, «ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του διαψεύδονται πανηγυρικώς από την πραγματικότητα για μία ακόμη φορά«.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνος ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «ο μηδενισμός του ΦΠΑ στο ελαιόλαδο από την κυβέρνηση της Ισπανίας, για να αντιμετωπίσει την υψηλή τιμή λιανικής, αποδεικνύει περίτρανα την αποτελεσματικότητα του μέτρου όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ και για την Ελλάδα».

«Κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και αναρωτιέμαι τι θα απαντήσει η κυβέρνηση»

Ακολούθως προσθέτει ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τη βούληση να μειώσει τον ΦΠΑ διότι προσβλέπει από αυτόν σε έσοδα που στη συνέχεια τα μετατρέπει σε επιδόματα για να καταντήσει τον ελληνικό λαό έρμαιο των πολιτικών της επιλογών και της ανικανότητάς της».

Καταληκτικά ο Γιώργος Νικητιάδης τονίζει πως «ας το τολμήσει τουλάχιστον σε ένα προϊόν τόσο σημαντικό και τόσο συνδεδεμένο με τον Έλληνα καταναλωτή. Θα ήταν μία καλή αρχή. Κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή και αναρωτιέμαι τι θα απαντήσει η κυβέρνηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Πάνω από 330 συλλήψεις στο νησί το πρώτο 5μηνο του 2024 για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Βουλή: Κατατέθηκε νομοσχέδιο για την ταχύτερη εκδίκαση ενώπιον του ΣτΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας