1:18 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

ΓΑΠ: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του - Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή

ΓΑΠ: Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του - Χρειαζόμαστε Νέα Αλλαγή

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε λίγο μετά τις 20:30 την απόφασή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής περίπου στις 20:00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε στη  δήλωση του:

Χρειαζόμαστε μια Νέα Αλλαγή.
Για τους πολίτες και τη χώρα. Για αυτό η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος.  Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η παράταξη μας μεγάλη και ισχυρή.  Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για την διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης. Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση.

Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής.

Για την απόφασή μου αυτή έχω ενημερώσει την Πρόεδρο μας, Φώφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά του ευχήθηκε καλή επιτυχία όπως και σε όλους τους υποψήφιους

Ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει κάμερα από την ΕΡΤ  για τις ανακοινώσεις του που θα γίνουν με φόντο την Ακρόπολη. Μάλιστα, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με στόχο “η Προοδευτική Παράταξη να ξαναγίνει μεγάλη και ισχυρή” και να υπάρξει μία πρόταση “Προοδευτικής διακυβέρνησης ενάντια στη Συντηρητική”.

Η δήλωση αναμένεται να είναι σύντομη και με φόντο την Ακρόπολη, ενώ αύριο θα υπάρξουν αναλυτικότερες δηλώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την πίεση Τσίπρα και αφού σφύριξε τη λήξη της πανδημίας ο κ. Μητσοτάκης, θυμήθηκε τους επιστήμονες και τον κ. Τσιόδρα

Χρήστος Σταϊκούρας: Οι τράπεζες δίνουν αλλά όχι στην «επιθυμητή ένταση και έκταση»

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας