2:38 Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια

Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια

Νοσηλεύτρια στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνά καλώδια σε θάλαμο που χρησιμοποιείται για ασθενείς Covid.

Πρόκειται για έναν μακρόστενο θάλαμο, που χωρά 16 κρεβάτια και το καλοκαίρι δεν είχε χρησιμοποιηθεί γιατί δεν υπήρχαν περιστατικά.

Η Όλγα Κοσμοπούλου, επικεφαλής λοιμωξιολόγος του νοσοκομείου είπε στο Mega ότι η ίδια είχε επισημάνει να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές πριν ξαναχρησιμοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν θάλαμο αχούρι, που είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, όπως είναι όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου, όπως είπε.

«Η νοσηλεύτρια που έπαθε το ατύχημα ήταν μία πολύ καλή εργαζόμενη» σημείωσε.

Κατήγγειλε δε την διοίκηση του νοσοκομείου λέγοντας πως «ξέρει πολύ καλά πώς είναι η κατάσταση στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου και δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επιδιόρθωσης».

Επισήμανε δε, πως «Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ακριβώς επειδή μου ζητήθηκε να μην είμαι εδώ. Επειδή ουσιαστικά απειλήθηκα ότι οι συνάδελφοί μου θα πληρώσουν τις συνέπειες αν το καταγγείλλουμε».

Όπως είπε η ίδια σε σχετική αναφορά που έκαναν στον διοικητή για τα γυμνά καλώδια τους είπε ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος αλλά οι τεχνικοί του νοσοκομείου.

Για την τωρινή κατάσταση του νοσοκομείου σχολίασε πως «Οι ηλεκτρολόγοι για όλο το νοσοκομείο είναι τέσσερις και τρέχουν και δεν φτάνουν και ο θάλαμος αυτός ακόμα χρησιμοποιείται μετά το περιστατικό με την 25χρονη νοσηλεύτρια».

Σημειώνεται ότι η νοσηλεύτρια είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική προληπτικά.

Διαβάστε επίσης

Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας διαψεύδει το θέμα των κρουσμάτων κορωνοϊού

Αισχρό κύκλωμα: Γέννησε για να πουλήσει το παιδί της-Τι συμβαίνει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας