5:25 Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Γεωργιάδης: "Θα τρέχω για Δήμαρχος τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί;"

Γεωργιάδης: "Θα τρέχω για Δήμαρχος τώρα που περιμένω δεύτερο παιδί;"

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;». Τάδε έφη σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη» ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του, κ. Αθανάσιο Πλεύρη, το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν στο «Prime Grill» στο Νέο Ψυχικό.

Πάντως, όπως γράφει ο «Βηματοδότης», οι συναντήσεις Γεωργιάδη και Πλεύρη έχουν πυκνώσει τελευταίως και οι λόγοι είναι δύο:

Πρώτον, ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Καμμένου και, δεύτερον, ο κ. Πλεύρης είναι ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών.

Συνεπώς, αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων οποιοσδήποτε γαλάζιος βουλευτής από την Α’ Αθηνών εισέρχεται αυτομάτως στη Βουλή.

Παρούσα και η Εύα Καϊλή

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο δείπνο με μπριζολάκια στο Νέο Ψυχικό, αλλά και στην παρουσία της Εύας Καϊλή και της αδελφής της.

Το δείπνο το οποίο διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης, ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων.

Όπως τονίζει ο «Βηματοδότης», πρόβλημα όμως δημιουργήθηκε όταν ο υπουργός διαπίστωσε ότι η Εύα δεν κάθισε στο τραπέζι του και στη θέση της κάθισε, η αδελφή της ,Μανταλένα. Το θέμα το έλυσε ο κ. Πλεύρης αλλάζοντας τη χωροταξία. Έφαγαν μπριζολάκια και λουκάνικα (και η Εύα σαλάτα).

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας