4:04 Κυριακή 14 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Για γέλια και για κλάματα: Είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής – Δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός στο Ρουκ Ζουκ

Για γέλια και για κλάματα: Είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής – Δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός στο Ρουκ Ζουκ

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ομάδα, στο Ρουκ Ζουκ με τις απαντήσεις που έδωσε.

Ρεκόρ άγνοιας για το πολιτικό γίγνεσθαι έσπασε ομάδα στο Ρουκ Ζουκ, με την ονομασία ΛΟΚΟΜΠΡΟΚΟΣ. Οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν τα 5.000 ευρώ, απογοήτευσαν το κοινό με τις απαντήσεις που (δεν) έδωσαν και έγιναν viral με τους χρήστες στα social να τους σχολιάζουν αρνητικά.

Τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες, δεν ήξεραν ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας, τον οποίο έκαναν… τραγουδιστή και ποδοσφαιριστή, ενώ δεν ήξεραν ποιος είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Ειδικότερα, στο τέλος του παιχνιδιού, ο αρχηγός της ομάδας, έπρεπε να πει 4 σχετικά πράγματα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ώστε αν τα βρουν οι συμπαίχτες του να πάρουν βαθμούς.

Προς έκπληξη όλων, κανείς από τους παίκτες, ούτε ο αρχηγός αλλά ούτε και η υπόλοιπη ομάδα, ήξερε ποιος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είναι το θέμα μας» , είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής Ζέτα Μακρυπούλια με τον παίχτη να απαντάει: «Ποιος είναι αυτός;».

Είπαν ότι ο Κουτσούμπας είναι τραγουδιστής

Ο αρχηγός τελικά βρήκε με μεγάλη βοήθεια από την παρουσιάστρια 4 λέξεις (ΚΚΕ, Γενικός Γραμματέας, Βουλή, Βουλευτής).

Μέχρι να φτάσει εκεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το ποιον έχουμε πρωθυπουργό, με εκείνον να απαντάει: «δεν ξέρω, τον Σαμαρά; Τσίπρα; Κάποιος από αυτούς δεν θα είναι;».

Όταν έφτασε η σειρά των υπόλοιπων παικτών να απαντήσουν ακούστηκαν τα εξής επικά:

“Παρουσιαστής” , “Τραγουδιστής”, “Ηθοποιός”, “ποδοσφαιριστής”.

Κατόπιν τούτου αλλά και άλλων απαντήσεων που δεν έδωσαν, οι παίκτες δεν κέρδισαν χρήματα με την παρουσιάστρια να τους τρολάρει:

«Σας ευχαριστώ για ένα μόνο πράγμα. Έφτασα στα 7 χρόνια εκπομπής και δεν έχει ξανατύχει ομάδα να μην κερδίσει τίποτα», τους είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Κράξιμο στα σόσιαλ

Η άγνοια των παικτών εξόργισε τους χρήστες τους τηλεθεατές, με τους χρήστες να γεμίζουν το X με καυστικά σχόλια:

«Αν ήμουν ο Ερντογάν κι έβλεπα το σημερινό #ρουκζουκ, θα πουλούσα τα F-16, τα F-35, τα υποβρύχια , τις φρεγάτες και τους S-400 και θα έδινα τα λεφτά στο ελληνικό υπουργείο παιδείας για να συνεχίσει να βγάζει τέτοιους Έλληνες», σχολίασε ένας .

«Αυτοί κανονικά πρέπει να δώσουν 5.000€ στη Ζέτα για ψυχική οδύνη #roukzouk», ανέφερε άλλος.

Δείτε μερικά σχόλια:

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας