2:41 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Για σκευωρία μιλά ο προπονητής πάλης που αρνείται τις κατηγορίες ότι ασελγούσε σε ανήλικη- Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Για σκευωρία μιλά ο προπονητής πάλης που αρνείται τις κατηγορίες ότι ασελγούσε σε ανήλικη- Συνέντευξη μέσα από τη φυλακή

Αρνείται τις κατηγορίες για ασέλγεια σε ανήλικη ο προπονητής πάλης Σπύρος Μπούσουλας. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα ο 47χρονος που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 12 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης δήλωσε ότι πρόκειται για σκευωρία από τη μητέρα της αθλήτριας. Βρίσκεται μάλιστα στη φυλακή 3 χρόνια και 3 μήνες. “Είναι το Εφετείο μου την άλλη εβδομάδα μετά από δύο αναβολές – Τώρα θυμήθηκαν να τα πούνε; – Το κορίτσι το ήξερα όταν το έφερε η μάνα της , δεν τη διάλεξα εγώ. Είχα άλλες εννιά από την τάξη της.”

“Κατασκεύασμα το γράμμα της κόρης”

Ο προπονητής πάλης είπε ότι το γράμμα δεν το βρήκαν σε αυτόν. “Της το έδωσε η κόρη της ,που της το έδωσε ο γιος μου ,που το βρήκε στο αυτοκίνητο μου – Την κοπέλα την έβλεπα μαζί με άλλες συναθλήτριες της από τις 5 μέχρι τις 7. Μιλάμε για 47 αθλήτριες.”

Η κοπέλα είπε ότι με αγαπούσε σαν άνθρωπο και σαν προπονητή , την είχα κατεβάσει σε κάποιους αγώνες , είχε πάρει μετάλλια , εντυπωσιάστηκε και συνέχισε.

“Ο γιος μου έχει σχέση με τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας”

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο προπονητής πάλης λέγοντας ότι ο γιος του έχει δεσμό με τη μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας του θύματος. “Ζουν μαζί στο σπίτι που τους έχω παραχωρήσει εγώ” επισήμανε.  Η κόρη η μεγάλη έφευγε , δεν μπορούσε να αντέξει εκεί μέσα. Είπε μάλιστα ότι η μητέρα της τον απείλησε ότι θα τον καταστρέψει , θα τον διαλύσει λέγοντας του: “Μου πήρε τη μια κόρη ο γιος σου και την άλλη  μου την έφαγες εσύ με την κ..πάλη σου”-  “Σε πιο δικαστήριο η κόρη δεν συνεννοείται με τη μάνα της;” αναρωτήθηκε ο 47χρονος.

Ο ίδιος είπε ότι η σύντροφος του τον στηρίζει και μάλιστα έχουν φροντίσει να κάνει εξωσωματική με το σπέρμα του.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός,εκδότης της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” και ιδιοκτήτης των ereportaz.grdikastikoreportaz.gr, που είχε αποκαλύψει το θέμα και φιλοξένησε αποκλειστικά δηλώσεις του προπονητή, είπε ότι η οικογένεια της κοπέλας διαλύθηκε μετά την ιστορία αυτή:

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής βιαστής με τις πλάτες τις ομοσπονδίας

 

Πάλη: Ο βιασμός της 12χρονης από τον προπονητή της και οι καταγγελίες για την Ομοσπονδία


Τον Σεπτέμβριο του 2018 η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» αποκάλυψε την φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας του 47χρονου, τότε προπονητή πάλης, Σπύρου Μπούσουλα και της 14χρονης αθλήτριάς του στον σύλλογο «Μιλτιάδης» του Μαραθώνα Αττικής.

Λίγο καιρό αργότερα ο προπονητής (ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία) καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Αθηνών και πλέον βρίσκεται στις ελληνικές φυλακές. Το σύνολο της δικογραφίας αλλά και τα νέα στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουμε σήμερα είναι συγκλονιστικά, καθώς εκθέτουν τους επικεφαλής της ομοσπονδίας πάλης και συγκεκριμένα τον πρώην πρόεδρο, Κωνσταντίνο Θάνο, ο οποίος φέρεται να είχε πληροφορηθεί για τις ημέρες και τα έργα του 47χρονου προπονητή και τη «διαχυτικότητα» την οποία επεδείκνυε απέναντι στις ανήλικες αθλήτριες, αλλά δεν έκανε τίποτα για να τον απομακρύνει!Είναι χαρακτηριστικό ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι καταθέσεις τριών προπονητών που ισχυρίστηκαν ότι η συμπεριφορά του Μπούσουλα ήταν γνωστή σε όλους αλλά οι επικεφαλής της ομοσπονδίας προτίμησαν να θάψουν την
υπόθεση!

Τα «γράμματα»

Καταθέτοντας, η 14χρονη αθλήτρια υποστήριξε ότι ουδέποτε διατηρούσε ερωτική σχέση με τον προπονητή της και ότι όσα αποκάλυψε στη μητέρα της ήταν ψέματα στην προσπάθειά της να αποσπάσει την προσοχή της. ∆ιαψεύστηκε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που κάνουν λόγο για «παλαιά ρήξη η οποία καταδεικνύει κολπική διείσδυση οργάνου», αλλά επέμεινε και αρνήθηκε τα πάντα. Η κατάθεσή της, ωστόσο, εκτιμήθηκε ως μη ειλικρινής, καθώς η ψυχολόγος που την εξέτασε έκανε λόγο για «προετοιμασμένη επιχειρηματολογία».

Τους ισχυρισμούς της 14χρονης καταρρίπτει και μια πολυσέλιδη ερωτική επιστολή που περιέχεται στη δικογραφία και δημοσίευσε η «Μ». Στην έγγραφη ερωτική εξομολόγηση η 14χρονη ζητεί από τον κατηγορούμενο να της ξεκαθαρίσει εάν θα συνεχίσουν ή όχι τη σχέση τους: «… Θες; ∆εν θες να είμαστε μαζί; Μπορούμε; ∆εν μπορούμε να συνεχίσουμε; Εγώ θέλω!!! Θέλω πολύ γιατί αλήθεια σε αγαπάω!!! Αν άλλαξες γνώμη από όταν μιλήσαμε μαζί στο τηλ. που σε πήρα από του Μπάρμα την Παρασκευή και το ξανασκέφτηκες ή δεν ξέρω εγώ τι… Εγώ σε λατρεύω και αν με λατρεύεις και εσύ νομίζω όλα καλά…». Σε άλλο σημείο αναφέρει: «… ∆εν θέλω να το διαλύσουμε, γιατί ξέρεις πολύ καλά νομίζω πως τίποτα από όλα αυτά που σου έχω δείξει και νιώθω δεν είναι ψέματα. Απλά γιατί ξέρω περίπου πώς είναι ο χαρακτήρας σου και ξέρω πως ούτε θα φοβηθείς, ούτε θα απολυθείς από κανέναν
απλά θέλω να μου πεις ειλικρινά αν θες να συνεχίσουμε μαζί έτσι όπως ήμασταν…».

προπονητήςπροπονητής

Η ομοσπονδία

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται καταθέσεις-κόλαφος για την κάλυψη την οποία παρείχε στον Σπύρο Μπούσουλα ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης, Κωνσταντίνος Θάνος. Ένορκες καταθέσεις άλλων προπονητών αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του 48χρονου άνδρα και της 14χρονης αθλήτριάς του στην Καλαμπάκα, ενώ αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως όλα είχαν επισημανθεί στην κεφαλή της ομοσπονδίας, εκείνη δεν έκανε τίποτε για να προστατεύσει τις ανήλικες αθλήτριες. Στις 15 Νοεμβρίου 2017 κατέθεσε ο καθηγητής πάλης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Πάχτας, ο οποίος αναφέρεται στο συμβάν στην Καλαμπάκα. Εκεί, όπως λέει, άκουσε για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μεταξύ του κατηγορούμενου και μιας ανήλικης αθλήτριας, το οποίο αποκάλυψε σε άλλον προπονητή. Όπως του είπε η καμαριέρα του ξενοδοχείου όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου είδε τον Μπούσουλα γυμνό στο κρεβάτι με μια ανήλικη αθλήτρια η οποία ήταν επίσης γυμνή.

Χωρίς άδεια

Παράλληλα, αποδεικνύεται ότι ο καταδικασμένος προπονητής δεν είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, καθώς στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παράνομη οπλοχρησία. Εντούτοις οι της ομοσπονδίας όχι μόνο του είχαν επιτρέψει να λειτουργεί τον σύλλογό του, αλλά τον είχαν χρίσει και τεχνικό σύμβουλο ανάπτυξης Ολυμπιακής Πάλης στην Ανατολική Αττική την περίοδο 1η Φεβρουαρίου-31 ∆εκεμβρίου 2016 αντί ποσού 3.926 ευρώ. Την ίδια στιγμή του επέτρεπαν τη συμμετοχή ακόμη και σε διεθνείς διοργανώσεις ενώ χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την καταδίκη του έως ότου το υπουργείο Πολιτισμού κατορθώσει να προχωρήσει σε ανάκληση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του σωματείου.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας