23:45 Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γιάννης Οικονόμου: Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Γιάννης Οικονόμου: Live η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Γιάννης Οικονόμου: Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, όπου θα αναπτύξει τον ρόλο της πατρίδας μας ως πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή και θα επισημάνει τις τουρκικές προκλήσεις.

Δείτε live:

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει την στήριξη των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων, των αγροτών για όσο διαρκεί η κρίση. Η στήριξη αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και το επίδομα θέρμανσης. Η κυβέρνηση θα διαθέσει για τον Οκτώβριο 1,1 δισ. ευρώ για την ηλεκτρική ενέργεια, από τα οποία το 1 δισ. προέρχεται από την ανάκτηση των υπερεσόδων από τις εταιρείες ηλεκτροπαραγωγής.

Η στήριξη έναντι των ανατιμήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα θα συνεχιστεί για όλους και τον Οκτώβριο. Παράλληλα, θα εφαρμοστούν κίνητρα για την μείωση των καταναλώσεων. Για τον σκοπό αυτό δημιουργούνται τρεις κλίμακες για τους οικιακούς καταναλωτές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας