5:20 Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Γιατί προβληματίζεται το παλάτι για τη νομική διαμάχη της Μέγκαν Μαρκλ

Γιατί προβληματίζεται το παλάτι για τη νομική διαμάχη της Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ανάμεσα σε νομική διαμάχη με την Associated Newspapers, στην οποία ανήκουν οι τίτλοι Mail on Sunday και Mail Online και αυτό δεν είναι μυστικό.

Η δούκισσα του Sussex, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της αποφάσισε πριν από αρκετό καιρό να κινήσει αγωγή στα εν λόγω ΜΜΕ καθώς δημοσίευσαν χωρίς τη συγκατάθεσή της, προσωπικές επιστολές που είχε στείλει εκείνη στον πατέρα της το 2018. Αυτά βέβαια είναι γνωστά. Εκείνο που ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια είναι το ενδεχόμενο η δίκη να είναι ανοιχτή – γεγονός που δεν χαροποιεί καθόλου το παλάτι της Βρετανίας.

Πηγή από το παλάτι μιλώντας στους The Sunday Times, αποκάλυψε πως “μία δίκη θα ήταν εντελώς άβολη για τον θεσμό”, καθώς θα χρειαστεί να γίνουν αποκαλύψεις για τις εσωτερικές ενέργειες στο παλάτι. Η ίδια πηγή πρόσθεσε πως η διαδικασία “θα είναι τραυματική για τη Μέγκαν και τον Χάρι” και θα τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στο δικαστήριο με τον Τόμας Μαρκλ.

Αν και όπως είναι λογικό οι δικηγόροι της Μέγκαν Μάρκλ προσπαθούν να πετύχουν μια ιδιωτική λύση, η τελική απόφαση θα ληφθεί εντός του Ιανουαρίου.

Πηγή: Must

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως απέβαλε: Η στιγμή που κατάλαβε ότι χάνει το παιδί, τα δάκρυα του Χάρι

Τι συμβαίνει με τον Χάρι και την Μέγκαν; Είναι απελπιστικά δυστυχισμένος!

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας