22:36 Τρίτη 24 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Γιώργος Καραϊβάζ - Η οργή της Ζήνας Κουτσελίνη: "Μα δεν ντρέπονται!"(βίντεο)

Γιώργος Καραϊβάζ - Η οργή της Ζήνας Κουτσελίνη: "Μα δεν ντρέπονται!"(βίντεο)

Την οργή της εξέφρασε η Ζήνα Κουτσελίνη ,μέσα από την εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Μιλώντας για τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ είπε ότι από νωρίς “ήταν στα τηλέφωνα” με τη δημοτική αρχή στην Καλλίφυτο Δράμας για να δημιουργήσουν ένα μνημείο για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο ο οποίο δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους. Στην απάντηση του Δημάρχου ότι πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα η χαροκαμένη μητέρα και η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ λόγω γραφειοκρατίας η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε: “Μα δεν ντρέπονται!


Γιώργος Καραϊβάζ: Το τρισάγιο, το εικονοστάσι και το ζεϊμπέκικο στη μνήμη του(βίντεο)

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα δάκρυα και η συγκίνηση στην εκπομπή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Η άδεια πολυθρόνα με τα λευκά λουλούδια(βίντεο)


Ένα μεγάλο μέρος της σημερινής εκπομπής του STAR ήταν αφιερωμένο στον δολοφονημένο Γιώργο λίγο πριν τα 40 του που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή. Καλεσμένοι ήταν οι συντελεστές του τραγουδιού ψυχής που αφιέρωσαν στη μνήμη του Γιώργου Καραϊβάζ . Το έγραψε ο Στέλιος Μαργωμένος, στιχουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών που έχουν ερμηνεύσει σπουδαίοι καλλιτέχνες. Το τραγούδι συνέθεσε και ερμήνευσε ο Πάνος Μπλέτζας και μεταδόθηκε για πρώτη φορά αποκλειστικά στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ,επιστήθιος φίλος του Γιώργου Καραϊβάζ με μέριμνα του οποίου έχει στηθεί μία στήλη στο σημείο που δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος. Μίλησε ακόμα ο Κώστας Γιαννόπουλος ,πρόεδρος του “Χαμόγελου του παιδιού” στο οποίο θα πάνε όλα τα δικαιώματα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας