10:47 Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει αλήθεια, μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα χρονικά» (Βίντεο)

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει αλήθεια, μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα χρονικά» (Βίντεο)

Το «Πρωινό» σχολίασε το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Ο ηθοποιός παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών. Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή το απολογητικό υπόμνημα του ηθοποιού, είπε στο πρωινό: «Αυτό που βλέπουμε τώρα από τη μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με σοκάρει, είναι αυτό το οποίο παραδέχεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, που ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει αλλά είναι ένα σημείο που το λέει…»!

Και υπογράμμισε: «Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κ. Φιλιππίδη ξαφνικά βρέθηκε το σύμπαν των γυναικών, οι οποίες θέλουν να καταστρέψουν τον Πέτρο και κάθονται και λένε εκατό (γυναίκες) ψέματα; Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλοι λένε ψέματα εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά»!

Αλήθειες με την Ζήνα: Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη όπως την αποκάλυψε η ΜΠΑΜ

Η αποκάλυψη της εφημερίδας ΜΠΑΜ της Κυριακής που δημοσίευσε την 10.000 λέξεων απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη, παρουσιάστηκε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με την Ζήνα”. Εκεί ο Πέτρος Κουσουλός περιέγραψε αναλυτικά τις θέσεις του ηθοποίου σε όσα καταγγέλλονται εναντίον και τον έχουν οδηγήσει στην προφυλάκιση.

Τη δική του αλήθεια, η οποία απέχει παρασάγγας από τις ειδεχθείς κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το αδίκημα του βιασμού (το 2008) και δύο απόπειρες βιασμού (το 2010 και το 2014), αποκαλύπτει ο Πέτρος Φιλιππίδης!

∆ύο μήνες σχεδόν μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστεί στις φυλακές της Τρίπολης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, συγκάτοικος πλέον του ∆ημήτρη Λιγνάδη, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για τη «σχέση» του με τις τρεις καταγγέλλουσες. Μέσω του πολυσέλιδου απολογητικού υπομνήματος, το οποίο αποκαλύπτει στο σύνολό του η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», ο Φιλιππίδης «ξεσπά» κάνοντας λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες, ενώ αναφέρεται με λεπτομέρειες τόσο στη γνωριμία του με καθεμία από τις τρεις γυναίκες όσο και στη δική του εκδοχή για το τι συνέβη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας