3:07 Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γιώργος Πιλίδης: Απίστευτο επεισόδιο στον «αέρα» του Τι λες τώρα - «Αφήστε με να σηκωθώ να φύγω»

Γιώργος Πιλίδης: Απίστευτο επεισόδιο στον «αέρα» του Τι λες τώρα - «Αφήστε με να σηκωθώ να φύγω»

Εκτός εαυτού και με φωνή που έτρεμε, ο Γιώργος Πιλίδης ήθελε να σηκωθεί να φύγει από το πλατό της εκπομπής Τι λες τώρα μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στον “αέρα”.

Ο κορυφαίος αθλητής ελεύθερης πάλης βρέθηκε στο πλατό του «Τι Λες Τώρα!» και μίλησε για τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά και την στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης απέναντί του.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο ήρεμη αφού στη συζήτηση αναφορικά με τον αποκλεισμό του 22χρονου αθλητή ελεύθερης πάλης από τους Μεσογειακούς Αγώνες, έκανε την παρέμβασή του ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιώργο ο οποίος άρχισε να φορτίζεται.

Ο εκνευρισμός του έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν αναφορικά με το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που φέρεται να έχει δοθεί από την Ομοσπονδία στον αθλητή, ο κ. Φάλιας είπε πως αφορούν τη διαμονή του αθλητή σε πεντάστερα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, σε συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς, αποστολές στο εξωτερικό και για τις προετοιμασίες των αγώνων.

«Δεν είχα ποτέ γιατρό, μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας, έχω πληρώσει από την τσέπη μου του κόσμου τα λεφτά» είπε φανερά οργισμένος ο Γιώργος Πιλίδης και συνέχισε με φωνή που έτρεμε από τον εκνευρισμό του:

«Εδώ και 4 μήνες λιώνω στην προπόνηση και δεν με στέλνουν στους αγώνες».

Πηγή:gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε θριαμβευτής ο Γιώργος Πιλίδης

Survivor στην Αθήνα ο Γιωρίκας Πιλίδης

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας