16:44 Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Γιώργος Τράγκας: Γιατί ο γιος του Φρέντυ αποποιείται την κληρονομιά "μαμούθ" (βίντεο)

Γιώργος Τράγκας: Γιατί ο γιος του Φρέντυ αποποιείται την κληρονομιά "μαμούθ" (βίντεο)

Τους λόγους που ο Φρέντυ Τράγκας αποφάσισε να αποποιηθεί το μερίδιο του από την τεράστια κληρονομιά του πατέρα του εξήγησε ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός.  Χθες ο ίδιος μαζί με τον πελάτη του πέρασε την είσοδο του Ειρηνοδικείου στην οδό Λουκάρεως για να κάνει την δήλωση αποποίησης της κληρονομιάς. Μια είδηση που έδωσε πρώτος ο Πέτρος Κουσουλός στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός, απέστειλε στα ΜΜΕ την δήλωση με την οποία ο Φρειδερίκος Τράγκας αποποιήθηκε την κληρονομιά του πατέρα του.

Ήταν μια κίνηση μάλλον αναμενόμενη από τον μικρότερο γιο του ανθρώπου που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη με το εύρος της περιουσίας του, τα εκατομμύρια των μετρητών και τις θυρίδες σε διάφορα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο Θέμης Σοφός μιλώντας στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε ότι ο Φρέντυ δεν επιθυμεί την ομηρία μιας μακροχρόνιας έρευνας για την  νομιμότητα της περιουσίας του πατέρα του. Η σύγκρουση συμφερόντων είναι κάτι που με απασχόλησε στην περίπτωση αυτή τόνισε με νόημα ο γνωστός δικηγόρος.

Όπως ανέφερε οίδιος «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».

Μάλιστα έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών εάν αυτό κριθεί απαραίτητο κατά την έρευνα του Οικονομικού Εισαγγελέα που που μόλις ξεκίνησε, την ίδια στιγμή που στο παιχνίδι της κληρονομιάς μένουν πλέον δύο παίχτες. Η χήρα του Γιώργου ΤράγκαΜαρία Καρρά που μέσω της δικηγόρου της διαψεύδει τα περί τεράστιας περιουσίας και ο ετεροθαλής αδερφός του Φρέντι, Γιάννης.

Δείτε το απόσπασμα:

tragka1

Ο Φρέντυ δεν διεκδίκησε από την αρχή τίποτε περισσότερο από αυτό που του αναλογούσε στην τεράστια κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, όμως από την στιγμή που έγινε γνωστή η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της, η επιλογή του κατέστη μονόδρομος.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Θέμη Σοφού που εκπροσωπεί από την αρχή αυτού του κληρονομικού θρίλερ για γερά νεύρα, τον έναν εκ των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα.

Αμφότεροι αναμένουν να παραλάβουν στα χέρια τους το πόρισμα των 60 σελίδων που δεσμεύει την περιουσία του εκλιπόντος, δεν δείχνουν όμως σύμφωνα με πληροφορίες διατεθειμένοι να παραιτηθούν από την κληρονομιά.

tragka2
Τα σπίτια του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια της Γαλλίας και το Παρίσι

Μια κληρονομιά που φέρεται να έσπειρε θύελλες στους κληρονόμους, μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τις αποκαλύψεις για το άτυπο μπρα ντε φερ που εκτυλισσόταν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Πλέον η ρήση «it takes two to tango» που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι χρειάζονται δύο άτομα για να χορέψουν το συγκεκριμένο χορό, ηχεί ιδανική για τους εναπομείναντες παίχτες στο παζλ της τεράστιας περιουσίας που άφησε ο «θείος Γιώργος» όπως αποκαλούσαν κάποιοι τον πιο πλούσιο όπως φαίνεται τελικά δημοσιογράφο-εκδότη της χώρας.

tragka3
Nίκαια – Η αστραφτερή βίλα στην Côte d’Azur. Ο έρωτας του Γιώργου Τράγκα με την Κυανή Ακτή στεγάστηκε στην πανέμορφη βίλα με την αστραφτερή πισίνα και την πανοραμική θέα στη Νίκαια

Μόνο που ο χορός τους-εν προκειμένω η μοιρασιά-θα αργήσει πολύ να ολοκληρωθεί και είναι άγνωστο τι θα περιλαμβάνει στην τελική της μορφή, μετά το πέρας της εισαγγελικής έρευνας και την όποια απόδοση ευθυνών που ενδεχομένως προκύψουν.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορούν να κάνουν η Μαρία Καρρά και ο Γιάννης Τράγκας είναι υπομονή.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας