11:26 Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Γλυκά Νερά: Σήμερα Δευτέρα η προσωρινή απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας (Βίντεο)

Γλυκά Νερά: Σήμερα Δευτέρα η προσωρινή απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας (Βίντεο)

Γλυκά Νερά: «Μάχη» ανάμεσα στις οικογένειες για την επιμέλεια.

Το μέλλον της κορούλας της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, της μικρής Λυδίας, κρίνεται σε πρώτη φάση αύριο Δευτέρα 27/6, καθώς ανακοινώνεται η προσωρινή εισαγγελική απόφαση για την επιμέλεια της.

Με εισαγγελική διάταξη θα δίνεται η επιμέλεια είτε σε μία από τις δύο οικογένειες με δικαίωμα επισκέψεων στην άλλη πλευρά, είτε και στις δύο από κοινού. «Μέσα σε 90 ημέρες είναι υποχρεωμένο το δικαστήριο να εκδώσει οριστική απόφαση για το ποιος θα μεγαλώσει το παιδί και λέω επίτηδες μεγαλώσει», αναφέρει ο δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Επιμένει για την επίσκεψη ζευγαριού στην Σούδα – Γιατί θεωρεί ότι ο Αναγνωστόπουλος έχει ιδιαίτερη μεταχείριση

Η οικογένεια της Καρολάιν ζητά την αποκλειστική επιμέλεια του μωρού. Από την άλλη η οικογένεια του καθ` ομολογίαν συζυγοκτόνου ζητά την από κοινού επιμέλεια του παιδιού και συγκεκριμένα να διαμένει μαζί τους από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και τους υπόλοιπους μήνες να μετακινείται στην Αλόννησο.

Η Άννα Κανδαράκη, Κλινική ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών, επισημαίνει: «Ένα παιδί σε αυτή την ηλικία χρειάζεται να υποκαταστήσει το μητρικό πρότυπο, σημαίνει ότι χρειάζεται ένα πρόσωπο αναφοράς που πρέπει να χτίσει, να επουλώσει τα τραύματα των βίαιων αποχωρισμών».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας