7:51 Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Γνωστός μάνατζερ σε ροζ κύκλωμα

Γνωστός μάνατζερ σε ροζ κύκλωμα

Σεισμό πολλών Ρίχτερ προκαλεί η εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπών που προωθούσε στα κρεβάτια πλουσίων πελατών “καυτά” κορίτσια πολυτελείας, αναφέρει η εφημερίδα “Εspresso”.

Τα νήματα του κυκλώματος, το οποίο εκτός από την Ελλάδα είχε απλώσει τις “δουλειές” του και στην Ευρώπη με συνολικά πέντε γραφεία (!), φέρεται ότι κινούσε Έλληνας επιχειρηματίας, ωστόσο ρόλο “κλειδί” είχε ένας πασίγνωστος μάνατζερ με μεγάλο όνομα στον χώρο των celebrities.

To κύκλωμα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ως κανονική εταιρία, που διατηρούσε δύο γραφεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Παρίσι και Βερολίνο.

Συνολικά στο διεθνές κύκλωμα απασχολούνταν 30 καλλίγραμμες νεαρές γυναίκες, οι 10 από αυτές χαρακτηρίζονταν ως μοντέλα, καθώς είχαν κάνει εμφανίσεις ως “χορεύτριες”, η “γλάστρες”, σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ παράλληλα είχαν κάνει φωτογραφίσεις ακόμα και για περιοδικά.

Τα κέρδη που είχε αποκομίσει το κύκλωμα στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, εκτιμώνται σε εκατομμύρια ευρώ, καθώς μόνο στην Ελλάδα μια ώρα με μια από τις καλλίγραμμες Ελληνίδες ή αλλοδαπές που είχε “στρατολογήσει” η σπείρα, ανέρχονταν στα 100 Ευρώ.

Πηγή: Espresso

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας