Γονίδης: αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Σφακιανάκη

Γονίδης: αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον Σφακιανάκη

Η πρεμιέρα του Σταμάτη Γονίδης και Νότη Σφακιανάκη σε  γνωστό νυχτερινό κέντρο έχει αναβληθεί δύο φορές

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης θα βρεθούν μαζί καλλιτεχνικά σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και, όπως ήταν αναμενόμενο, η συνύπαρξή τους προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά, η πρεμιέρα τους αναβλήθηκε δύο φορές με αποτέλεσμα να «γεννηθούν» διάφορα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει με τους δύο καλλιτέχνες.

Ο Σταμάτης Γονίδης, σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους και προβλήθηκαν στο Πρω1νό του ANT1, απάντησε για πρώτη φορά για τη συνεργασία του με τον Νότη Σφακιανάκη και αποκάλυψε την αλήθεια για τις αναβολές της πρεμιέρας.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα, απλά ο Νότης έχει ένα πρόβλημα με τον λαιμό το οποίο έχει επιδεινωθεί με τον καιρό και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Αυτό το Σάββατο που έρχεται ανοίγουμε κανονικά. Δεν υπήρξε ποτέ παρεξήγηση, ποτέ, ποτέ! Όταν ένας συνάδελφός σου έχει πρόβλημα υγείας, σε στεναχωρεί. Τώρα είναι καλά».

Αυτό το πρόβλημα υγείας του Νότη Σφακιανάκη του στέρησε την πρεμιέρα με τον Σταμάτη Γονίδη! Περνάει δύσκολες ώρες ο τραγουδιστής!

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ένα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό τον αγαπημένο τραγουδιστή με αποτέλεσμα να αναβάλλεται διαρκώς η πρεμιέρα του με τον Σταμάτη Γονίδη.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, ενώ όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Νότης Σφακιανάκης έχει πρόβλημα στις φωνητικές του χορδές.

«Ο Νότης Σφακιανάκης και ο Σταμάτης Γονίδης, ήταν να ξεκινήσουν σε νυχτερινό κέντρο εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά ούτε αύριο θα ανοίξουν. Υπάρχει μεγάλη παραφιλολογία και γράφονται πάρα πολλά πράγματα, ότι δεν έχουν κρατήσεις… Εγώ μίλησα πριν από λίγο με τον Βασίλη Λιάτσο που κάνει τις δημόσιες σχέσεις στο νυχτερινό κέντρο και μου είπε ότι δεν ισχύει αυτό με τις κρατήσεις, αλλά… υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την φωνή του Νότη Σφακιανάκη. Είχε πάθει υπερκόπωση στις φωνητικές χορδές… Πιθανή ημερομηνία για να ανοίξει το σχήμα είναι 6 Δεκεμβρίου…».

 

Σχόλια