4:53 Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Γυναίκα έφυγε από ραντεβού στα τυφλά όταν ανακάλυψε την ηλικία του – «Δεν μου αρέσει να μου λένε ψέματα»

Γυναίκα έφυγε από ραντεβού στα τυφλά όταν ανακάλυψε την ηλικία του – «Δεν μου αρέσει να μου λένε ψέματα»

«Βροχή» σχολίων έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιστορία μίας 24χρονης που αποφάσισε να φύγει από ραντεβού στα τυφλά όταν ανακάλυψε την ηλικία του άνδρα που την περίμενε.

«Γνώρισα έναν τύπο στο διαδίκτυο, ισχυρίστηκε ότι ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά δεν υπήρχε θέμα. Είμαι 24», έγραψε η γυναίκα. Και συνέχισε: «Μας ενδιέφεραν τα ίδια πράγματα και τα πηγαίναμε καλά», ανέφερε η 24χρονη σε ανάρτηση στον ιστότοπο Reddit.

«Έτσι αποφασίσαμε να συναντηθούμε για ένα ποτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πήγα στο μπαρ και τον έψαχνα», εξήγησε η 24χρονη. Ωστόσο όταν εντόπισε τον άνδρα που την περίμενε ήρθε αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη. «Φαινόταν διαφορετικός, μεγαλύτερος», είπε η γυναίκα.
«Πήγα και τον συνάντησα. Του είπα ότι μοιάζει διαφορετικός από τη φωτογραφία του. Εκείνος απάντησε: “Ω ναι, αυτές οι φωτογραφίες είναι μερικών ετών», αποκάλυψε η 24χρονη.

Τότε εκείνη επέμεινε και τον ρώτησε: «Αλλά είσαι 28 ετών, σωστά;». Τελικά ο άνδρας απάντησε ότι ήταν στην πραγματικότητα 42 ετών. «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός», απάντησε ο άνδρας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορινθία: Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο – πραγματογνώμονα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών

Γύπας της Θεσσαλονίκης: Το δικονομικό κόλπο που τον έβγαλε από τη φυλακή


Έφυγε από το ραντεβού στα τυφλά
Σε αυτή την φάση, όπως διηγήθηκε η 24χρονη, την έπιασε τάση προς εμετό. Έτσι του είπε ότι είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνο της στο αυτοκίνητο και έφυγε από το μαγαζί.

Δεν επέστρεψε ποτέ στο ραντεβού. «Μου έστειλε μήνυμα και με ρωτούσε που ήμουν. Του είπα ότι πήγα σπίτι, ότι δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες ή το να μου λένε ψέματα», είπε η 24χρονη.

Ο 42χρονος της απάντησε ότι ήταν «επιφανειακή» και γι’ αυτό εκείνος αποφεύγει να λέει την πραγματική ηλικία του. «Ειλικρινά, σκέφτηκα ότι το όλο θέμα ήταν αστείο και το είπα στη φίλη μου», ανέφερε η 24χρονη.

Η φίλη της, όμως, της τα έψαλλε ότι δεν συμπεριφέρθηκε καλά. «Είπε ότι ήμουν κακιά που έφυγα έτσι απλά από ένα ραντεβού και δεν του το είπα καν, ότι ίσως ήταν καλό παιδί και ότι ήμουν επικριτική λόγω της ηλικίας του», σημείωσε η γυναίκα.

Και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσουν οι άντρες τόσο μεγάλης ηλικίας. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά δεν είναι για μένα. Έκανα λάθος που έφυγα;»

«Μπράβο σου που έφυγες»
Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια ήταν απανωτά και οι χρήστες απαντούσαν εάν πιστεύουν πώς η συμπεριφορά της ήταν λάθος. Το κορυφαίο σχόλιο στην ανάρτηση σημείωνε ότι «αν η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, τότε γιατί να λέμε ψέματα γι’ αυτόν; Δεν έχεις άδικο. Μπράβο σου που έφυγες». Το σχόλιο έλαβε αποδοχή από χιλιάδες χρήστες.

Ένα άλλο άτομο σημείωσε: «Και γιατί αναζητά πολύ νεότερες γυναίκες αντί για γυναίκες της ηλικίας του, αν η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός;». «Ποτέ μην αισθάνεστε άσχημα που βάζετε την ασφάλειά σας πάνω απ’ όλα. Οι άνθρωποι θα σας πουν ότι πρέπει να είστε ευγενικοί ή ό,τι άλλο μπορεί να θεωρούν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν οι νεαρές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με καταστάσεις όπου οι αισθήσεις τους αρχίζουν τις ενοχλούν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είναι ευγενικές. Αυτή είναι η ώρα να βρείτε την έξοδο, γρήγορα», τόνισε ένας άλλος.

«Μπράβο σας που δεν σπαταλάτε χρόνο σε κάποιον που θα σας δείξει από το πρώτο ραντεβού ότι δεν έχει ηθική πυξίδα», είπε ένας χρήστης. Τέλος, ένα άλλο σχόλιο έθιξε ένα διαφορετικό θέμα: «Η φίλη σου δεν σε φροντίζει. Δεν θα ακολουθούσα τις συμβουλές της στο μέλλον. Γιατί νοιάζεται περισσότερο για κάποιον τύπο που ξεκάθαρα κουνάει έντονα κόκκινες σημαίες από ό,τι νοιάζεται για εσάς;»

Το ίδιο άτομο πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση; Και είχες απόλυτο δίκιο να παρατήσεις αυτόν τον τύπο. Μπράβο σου που έφυγες από εκεί το συντομότερο δυνατό».

Στη συνέχεια η 24χρονη έδωσε νέες διευκρινίσεις και υποστήριξε ότι «αν ήξερα την ηλικία του, δεν θα τον συναντούσα εξαρχής».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας