0:58 Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

H χοντρή µπίζνα των οργανωµένων «αντιεµβόλ»

H χοντρή µπίζνα των οργανωµένων «αντιεµβόλ»

Η… ταρίφα ξεκινά από τις 50.000 ευρώ και φτάνει έως τα 2.500.000 ευρώ, η δε επαπειλούμενη ποινή φυλάκισης είναι μεταξύ δύο και επτά ετών. Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» δεν αστειεύονται, γιατί είναι και αυτόχθονες, και ιθαγενείς, και Έλληνες, δηλαδή το ίδιο πράγμα, μόνο που το λένε τρεις φορές.

Του MIX. I. AΣΗΜΑΚΗ


Η (διαφαινόμενη) φάμπρικα των μηνύσεων, οι εκταφές, οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» και το κίνημα «Ελεύθεροι ξανά»


Καλούν σε ανυπακοή, μηνύουν εκπαιδευτικούς, υγειονομικούς και νοσηλευτές, ζητούν εκταφές πτωμάτων, για να πειστούν αν κατέληξαν ή όχι από κορωνοϊό, διακινούν υποδείγματα εγκλήσεων για «βασανισμούς, εσχάτη προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», ενώ στο κάτω μέρος του δισέλιδου εγγράφου που κυκλοφορεί στο ∆ιαδίκτυο υπάρχει και λογαριασμός της Τράπεζας Revolut στον οποίο οι εναγόμενοι θα πρέπει να βάζουν τα λεφτά που τους ζητούν οι αντιεμβολιαστές ενάγοντες. Ποια είναι αυτή η τράπεζα; Πρόκειται για «παγκόσμια χρηματοπιστωτική πλατφόρμα με περισσότερους από 15.000.000 πελάτες παγκοσμίως», λιθουανικών συμφερόντων, που λειτουργεί και στην Ελλάδα.

Εκταφές

Σχετικά με τη δράση των «Αυτοχθόνων», σε όσα έχουν καταγραφεί στα βιβλία συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ημέρες, εκτός από τους γιατρούς υπό διωγμόν από τους αρνητές, στην Αθήνα έχουν ληφθεί τρεις αποφάσεις για εκταφές, προκειμένου οι συγγενείς και οικείοι να διαπιστώσουν αν οι νεκροί έχουν πεθάνει όντως από κορωνοϊό, έχοντας μηνύσει την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Από τα περιστατικά δεν λείπουν και εκείνα στα οποία οι αρνητές του εμβολιασμού περνούν στην αντεπίθεση, διεκδικώντας μάλιστα αποζημιώσεις-μαμούθ, όπως στην περίπτωση του 2ου ∆ημοτικού Σχολείου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου γονέας όχι μόνο αρνήθηκε να προμηθεύσει με μάσκα και self test το παιδί του, για να προσέλθει κανονικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά καταφέρθηκε κατά της διευθύντριας του σχολείου, αξιώνοντας να του καταβάλει 2.700.000 ευρώ. Ακριβώς επειδή υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για «φάμπρικα», ο υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, έγκριτος νομικός, πρότεινε να εκδώσει ο Άρειος Πάγος εγκύκλιο απαγόρευσης υποδοχής τέτοιων μηνύσεων και την άσκηση διώξεων σε όσους κινούν ανάλογες διαδικασίες.

Ταυτότητα

Όσον αφορά την ταυτότητα της νέας αυτής ομάδας που «φούσκωσε» σε διάστημα λίγων 24ώρων, κινείται μεταξύ της Χρυσής Αυγής, των «κομματιών» που έφτιαξαν οι Γ. Λαγός και Ηλ. Κασιδιάρης λίγο πριν φυλακιστούν και των απομειναριών του Αρτέμη Σώρρα («Ελλήνων Συνέλευσις»). Στην αρχή της πορείας του προς τον λαό, το 2012-2013, δημοσιοποιούσε λογαριασμούς από την CANADA BANK (αγνώστων λοιπών στοιχείων), ύψους 600 δισ. δολαρίων, με τα οποία θα εξοφλούσε το ∆ημόσιο Χρέος. Έξι χρόνια μετά τον συνέλαβαν για παλαιότερα «κεσάτια» και αποφυλακίστηκε φέτος με περιοριστικούς όρους.

Ο Βόβολης

Το παζλ των οργανωμένων «αντιεμβόλ» συμπληρώνει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης με το κίνημα «Ελεύθεροι ξανά», ο οποίος στις 4 Οκτωβρίου θα προσέλθει στο Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με αρκετά θολό κατηγορητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης, την περασμένη ∆ευτέρα, οι μάρτυρες κατηγορίας, καθηγητές Ν. Σύψας, Γκ. Μαγιορκίνης και Θ. Βασιλακόπουλος, κατέθεσαν τις επιστημονικές τους θέσεις για την πορεία της πανδημίας και κυρίως τις συνέπειες από τον μη εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, παρουσιάζοντας τα τελευταία διεθνή στοιχεία εξέλιξης της νόσου και του βαθμού μεταδοτικότητάς της στους ανεμβολίαστους. Ο κ. Βόβολης θα μιλήσει, όπως και ο δικηγόρος του, στην επόμενη συνεδρίαση, οπότε και το πρωτοβάθμιο εποπτικό όργανο θα εκδώσει την απόφασή του. Βασικές του θέσεις είναι οι εξής: α) «Ο ιός υπάρχει», β) «πρέπει να φοράμε μάσκες και να κρατάμε αποστάσεις», αν και στις τρεις-τέσσερις συγκεντρώσεις οπαδών του έως τώρα ελάχιστοι έχουν φορέσει κι ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, και γ) «δεν κάνω το εμβόλιο γιατί είναι σε πειραματικό στάδιο», παρότι υπηρετεί την κατεξοχήν στηριζόμενη στην έρευνα και στο πείραμα ιατρική επιστήμη.

Τέλος, σε επίπεδο συλλαλητηρίων, η συμμετοχή είναι ξανά μηδενική.

Οι 10.000 διαδηλωτές της πλατείας Ομονοίας στα μέσα του περασμένου Ιουλίου και οι 5.000 στα τέλη Αυγούστου έχουν πλέον διασκορπιστεί. Την περασμένη Κυριακή, την… «Παγκόσμια ημέρα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», το πολυδιαφημιζόμενο κάλεσμα στην είσοδο του Ηρωδείου δεν είχε την παραμικρή απήχηση. Στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κριτική πάει σύννεφο…   ιθαγενείς

ιθαγενείς

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιδεινώθηκε η υγεία του Βασίλη Λεβέντη

Θεσσαλονίκη lockdown: Στο κόκκινο η Συμπρωτεύουσα – Ακολουθεί και η Λάρισα – Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας