2:52 Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Huawei Ascend P6: Το πιο λεπτό android smartphone της αγοράς

Huawei Ascend P6: Το πιο λεπτό android smartphone της αγοράς

Περνώντας από τη φημολογία και τις επιλεγμένες διαρροές φωτογραφιών, στην επίσημη παρουσίαση, η Huawei εντυπωσιάζει με το Ascend P6, ένα από τα πιο λεπτά android smartphones της αγοράς.

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Λονδίνο, έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου της android smartphone το οποίο συνεχίζει την πολιτική εντυπωσιακών κυκλοφοριών της Huawei που δε θα βασίζονται μόνο σε πολύ ανταγωνιστική τιμή αλλά κυρίως στο υψηλό επίπεδο κατασκευής.

Με εντυπωσιακό πάχος μόλις 6.18 χιλιοστών (εξ ου και η σημερινή ημερομηνία παρουσίασης), βάρος 120 γραμμάρια, το Ascend P6 είναι το πιο λεπτό smartphone της αγοράς χωρίς να περιορίζει τις δυνατότητες του και στα υπόλοιπα σημεία. Με μεταλλικό σώμα, διαθέτει οθόνη 4.7′ ιντσών με HD ανάλυση ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5megapixel, η πρώτη φορά που βλέπουμε μπροστινή κάμερα με τέτοια ανάλυση.

Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 8megapixel με διάφραγμα F2.0, 40mm Macro View, BSI, η οποία είναι ικανή για εγγραφή Full HD video. Επιπλέον το Ascend P6 διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 8GB , microSD θύρα, μπαταρία με χωρητικότητα 2.000 mAh ενώ ο επεξεργαστής βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα και ο οποίος είναι κατασκευής Huawei, τετραπύρηνος στο 1.5 GHz με 2GB RAM.

Το νέο smartphone της Huawei τρέχει την τελευταία έκδοση του Android Jelly Bean 4.2.2 στην οποία έχει προστεθεί η νέα έκδοση του γραφικού περιβάλλοντος της εταιρείας το Emotion UI η οποία φέρνει περισσότερες από 300 αλλαγές.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας