Η αξιοπιστία μιας κυβέρνησης

Η αξιοπιστία μιας κυβέρνησης

Όταν οι προγραμματικές δηλώσεις του εκάστοτε πρωθυπουργού γίνονται πράξεις τότε η κυβέρνησή του αποκτά αξιοπιστία. Αυτό συμβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ολοκληρώνοντας τις προγραμματικές του δηλώσεις καταθέτει και τα πρώτα του νομοσχέδια, τα οποία αφορούν τις φοροελαφρύνσεις που είχε εξαγγείλει την προεκλογική περίοδο.

Η υπεύθυνη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην κοινωνία είναι κάτι που έλειπε από την προηγούμενη κυβέρνηση. Και αυτό γιατί μπορεί σε πολλές φάσεις της πρωθυπουργικής του θητείας ο Αλέξης Τσίπρας να έκανε λάθη και να τα αναγνώριζε στην συνέχεια αλλά δεν είχε καταλάβει ότι η Ελλάδα σε αυτή τη φάση δεν θέλει λάθη. Η Ελλάδα σε αυτή τη φάση που βρίσκεται χρειάζεται έργο, υπευθυνότητα και σωστές αποφάσεις που θα την οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει να το έχει καταλάβει αυτό και πράττει αυτό που έλειπε από τη χώρα εδώ και 4,5 χρόνια: Την πολιτική αξιοπιστία. Ταυτόχρονα με τις πράξεις του δείχνει στην κοινωνία, ότι μιλά τη γλώσσα της αλήθειας, δεν κρύβεται πίσω από φρούδες υποσχέσεις και δεν αντιμετωπίζει τον πολίτη ως ιθαγενή που του χαρίζει χάντρες και καθρεφτάκια για να τον εξαγοράσει.

Σχόλια