13:28 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Η απάντηση στις μηνύσεις του Δ. Λιγνάδη από τους τρεις άνδρες που καταγγέλλουν πως τους βίασε και μάρτυρες (βίντεο)

Η απάντηση στις μηνύσεις του Δ. Λιγνάδη από τους τρεις άνδρες που καταγγέλλουν πως τους βίασε και μάρτυρες (βίντεο)

Την απάντηση για τις μηνύσεις του Δημήτρη Λιγνάδη στους τρεις άνδρες που καταγγέλλουν πως τους βίασε καθώς και σε μάρτυρες κατηγορίας έδωσε ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος . Τις μηνύσεις αποκάλυψε χθες αποκλειστικά το dikastikoreportaz.gr.  

“Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κατηγορουμένου αλλά τα δικαιώματα αυτά θα πρέπει να ασκούνται μη καταχρηστικώς. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται μια προαναγγελθείσα προσπάθεια κατατρομοκράτησης θυμάτων και μαρτύρων ενώ είχε προηγηθεί μια προσπάθεια κατασπίλωσης των ιδίων με βάση τη σεξουαλική τους ταυτότητα” είπε ο κ. Βλάχος.

“Εμείς δεν πρόκειται να μηνύσουμε κανέναν πέραν του ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση” τόνισε ο ίδιος.

Όπως αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr οι εισαγγελικές Αρχές διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά από μηνύσεις του ηθοποιού, σχεδόν, κατά πάντων! Ήδη χθες (Τρίτη 28/9) κατέθεσαν τις εξηγήσεις τους (έγγραφα υπομνήματα) ο νεαρός άνδρας (Αιγυπτιακής καταγωγής) ο οποίος φέρεται να βιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 στην Επίδαυρο από τον Λιγνάδη, αλλά και δυο μάρτυρες που κατέθεσαν σχετικά στην ανακρίτρια. Πρόκειται για το νεαρό αγόρι που είχε ταξιδέψει μαζί τους και έναν γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια και κατέθεσε, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, ότι το διάστημα 24-25-26 Ιουλίου 2015 βρισκόταν και εκείνος στην Επίδαυρο και ότι είδε από μακριά τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στο μπαλκόνι σουίτας μαζί με δυο νεαρά αγόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR

 

Διαβάστε ακόμη

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας