6:39 Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022
eReportaz

Live:

Η απάντηση του Μητσιά για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους - Τι του απαντούν Χριστοδούλου και Κορτώ

Η απάντηση του Μητσιά για τη δήλωση για τους ομοφυλόφιλους - Τι του απαντούν Χριστοδούλου και Κορτώ

Μανώλης Μητσιάς: «Άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις», αναφέρει ο τραγουδιστής – Αύγουστος Κορτώ: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»

Έντονες αντδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους. Ο τραγουδιστής μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook έσπευσε να διευκρινίσει τι εννοούσε με τα λεγόμενά του τονίζοντας κυρίως ότι απομονώθηκαν τα λόγια. Νωρίτερα είχαν απαντήσει στον Μανώλη Μητσιά οι Νότης Χριστοδούλου και Αύγουστος Κορτώ. Αντιδράσεις για τη δήλωση του τραγουδιστή είχαμε και στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.
Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.
Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.
Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν», έγραψε ο τραγουδιστής στη δήλωσή του.

Η απορία του Νότη Χριστοδούλου
Έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την Κυριακή, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;».Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νότης Χριστοδούλου

Η απορία του Νότη Χριστοδούλου Έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή, την Κυριακή, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;». Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νότης Χριστοδούλου

Αύγουστος Κορτώ: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»
Την απάντησή του στον Μανώλη Μητσιά έδωσε και ο Αύγουστος Κορτώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα», έγραψε.

Αντιδράσεις και στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας