More

  Η απάντηση του πατέρα που τον κατηγορεί η πρώην γυναίκα του για βιασμό της 4χρονης κόρης τους

  Πριν λίγες μέρες μια καταγγελία που έγινε, πήρε διαστάσεις από την μητέρα μιας ανήλικης λέγοντας πως ο πατέρας και το οικογενειακό του περιβάλλον ασελγούσαν στην μικρή του κόρη. Οι γονείς των δύο παιδιών είναι διαζευγμένοι εδώ και τρία χρόνια,  η μητέρα έχει την επιμέλειά τους, και ο πατέρας έχει την επικοινωνία συνεχώς αφού με όλους τους νόμιμους τρόπους έχει κερδίσει δικαστικά την επικοινωνία που του αναλογεί.  Σύμφωνα με πληροφορίες του ereportaz.gr η υπόθεση δεν υπάρχει ως καταγγελία στην εισαγγελία ανηλίκων, και καμία δίωξη δεν έχει ασκηθεί κατά του πατέρα.  To ereportaz.gr επικοινώνησε με την δικηγόρο του πατέρα Ελένη Μαζαράκη η οποία έκανε δηλώσεις τις οποίες και έχουμε στην διάθεση του αναγνωστικού κοινού.

  Ο πατέρας των παιδιών του οποίου το όνομα υπάρχει στα γραφεία του σάιτ και της εφημερίδας είναι στην διάθεση όποιου ζητηθεί (για λόγους μη έκθεσης των ανήλικων τέκνων) του αλλά και της οικογένειας του που εκτείθετε χωρίς να υπάρχει λόγος  δεν δημοσιεύεται.

  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΣΠ. ΜΑΖΑΡΑΚΗ

  Σχετικά με την καταγγελία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε ορισμένες ενημερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο τιτλοφορούμενες με τον τίτλο «βιασμός 4 χρόνης στο Κερατσίνι», «Μαμά με πείραξε ο θείος» κλπ , ως πληρεξούσια δικηγόρος του πατέρα της ανήλικης, γνωστοποιώ τα ακόλουθα και επιθυμώ να αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια κυρίως για την αποκατάσταση της ανήλικης θυγατρός. Όσα η μητέρα ισχυρίζεται είναι ψεύδη και ανακρίβειες με μόνο σκοπό να εμποδίσει την επικοινωνία του πατέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά του, όπως πράττει αυθαίρετα και παρά τις εκδόσεις δικαστικών αποφάσεων από τις 19/01/2021 και μέχρι σήμερα. Ειδικότερα δεν υπάρχει καμία καταγγελία ή έγκληση σε βάρος του πατέρα είτε στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ είτε στην Εισαγγελία Ανηλίκων. Υφίσταται μόνο μία καταγγελία της μητέρας σε βάρος ενός παιδιού και μόνο από το περιβάλλον του πατέρα και όχι κατά του πατέρα, η οποία όχι μόνο είναι ψευδής, αλλά και ουδόλως πληρεί η δήθεν αποδιδόμενη πράξη τα στοιχεία του βιασμού ή της ασέλγειας. Πρόκειται για διόγκωση και παραποίηση της πραγματικότητας με μόνο σκοπό να εξυπηρετηθούν συμφέροντα της μητέρας στα πλαίσια αστικής αντιδικίας με τον πατέρα. Να σημειώσω ότι η εν λόγω κυρία επέλεξε να δημοσιοποιήσει τα ψεύδη της  την Παρασκευή της 05/03/2021 και μετά την έκδοση και δημοσίευση της προσωρινής διαταγής της κας Προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών – η οποία όχι απλά ορίζει εκ νέου το δικαίωμα επικοινωνίας του πατέρα με τα τέκνα του, (και ενώ της εκτέθηκαν όλα αυτά τα ψεύδη), αλλά προβλέπει καθημερινή μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία που δεν είχε προβλέψει  η αρχική απόφαση που εξεδόθη μετά την εκδίκαση των  δύο αντίθετων αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων σε κλίμα αμοιβαίου συμβιβασμού τον Σεπτέμβριο του 2020. Με λίγα λόγια η κα Πρόεδρος ουδόλως επείσθη από τα ψέματα της αντιδίκου του πατέρα και εντολέως  μου και στην απέλπιδα προσπάθεια της η δήθεν καταγγέλουσα επέλεξε το δρόμο της δημοσιοποίησης και στρεύλωσης της πραγματικότητας και εμφανίστηκε σε κανάλια ή της «δόθηκε βήμα» χωρίς όμως να ερωτηθεί ο πατέρας και να του δοθεί ο λόγος. Η πράξη της εν λόγω κυρίας ήταν μέρος της προσπάθειας κατασπίλωσης και κατασυκοφάντησης του πατέρα τόσο μέσω των ΜΜΕ όσο και διαδικτυακά με κάθε πρόσφορο μέσο. Η εν λόγω κυρία από την 19/01/2021 έχει επινοήσει ένα μύθευμα περί ασέλγειας το οποίο μάλιστα δεν έχει εξειδικεύσει ούτε καν στα δικόγραφα της, αλλά μέσω δικής μου έρευνας κατέληξα στα ανωτέρω και φυσικά χωρίς ακόμα να έχω λάβει γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας, αφού ευρίσκεται στην Εισαγγελία Αθηνών για τον ανήλικο και υπάρχει φυσικά πλήρης μυστικότητα για διαφύλαξη όλων των εμπλεκόμενων ανηλίκων  .

  Θέλω να σημειώσω εν κατακλείδι ότι η εν λόγω καταγγέλλουσα έχει ήδη εκθέσει στον κοινωνικό και μαθητικό περίγυρο χωρίς λόγο τα παιδιά της και φυσικά την παρούσα στιγμή ο πατέρας ανησυχεί σοβαρά για τα τέκνα του και κυρίως την ψυχική υγεία και ισορροπία.  Δυστυχώς είναι λίαν κατακριτέο που κάποιοι, όπως η εν λόγω καταγγέλλουσα, εκμεταλλευόμενοι τις σοβαρές καταγγελίες, το κίνημα me too και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα,  παραπλανούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους ανυποψίαστους τρίτους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους σε αστικές δίκες  αδιαφορώντας για την ψυχική υγεία των παιδιών τους, αφού τα παιδιά έχουν εκτεθεί παντού πλέον ανεπανόρθωτα. Λυπάμαι τόσο εγώ η ίδια, αλλά κυρίως ο εντολέας μου και προσπαθεί να αποκαταστήσει την ανεπανόρθωτα τρωθείσα τιμή και υπόληψή του, αλλά και των τέκνων του. Στο εξής οι δικαστικές ενέργειες του πατέρα θα επικεντρωθούν στο να προστατεύει τα τέκνα του από τις επικίνδυνες ενέργειες της μητέρας σε βάρος δύο αθώων παιδιών.

  Το eREPORTAZ μίλησε αποκλειστικά με τον πατέρα και σας παραθέτει όλη την συνομιλία μαζί του.

  Πότε ξεκίνησε η όλη αντιδικία μεταξύ σας και γιατί; 
  Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε την ευκαιρία να ακουστεί και η δική μου πλευρά και μπράβο σας που επιτέλους κάποιος ψάχνει αυτό το λεπτό θέμα καλύτερα.

  Χωρίσαμε το 2018 και συντάχτηκε συμφωνητικό διατροφής, δια ζώσης επικοινωνίας αλλά δυστυχώς η τηλεφωνική επικοινωνία ήταν καλή την πίστη, ισχύος 2 ετών με τους τότε δικηγόρους μας.

  Από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2020 και εν μέσω απαγορευτικών λόγω Covid έμεινα άνεργος. Τον Ιούνιο του 2020 έληγε και η ισχύ του συμφωνητικού. Όλο αυτό το διάστημα και μένοντας σε οικία την οποία την ενοικίαζα ήμουν άψογος στις υποχρεώσεις μου, στη διατροφή, στην παραλαβή των παιδιών κλπ. Να τονίσω πως όλα τα δικαστήρια είναι υπέρ μου δίνοντας μου το Δικαίωμα να βλέπω τα παιδιά μου τα οποία κει έχω ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ.

  Πως ξεκίνησε να σε κατηγορεί η πρώην γυναικά σου για όλα αυτά που ακούστηκαν;
  Αφού της κοινοποιήσαμε την απόφαση, μια μέρα που πήγα να πάρω τα παιδιά μου έδωσε ένα χαρτάκι με τα στοιχεία του καινούργιου της δικηγόρου και λέγοντας μου πως για ότι χρειάζομαι, ακόμα και για τα παιδιά, θα συνεννοούνται μεταξύ τους οι δικηγόροι μας. Αν είναι δυνατόν!

  Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου όταν πήγα πάλι να πάρω τα παιδιά μου, ενημερώθηκε ο δικηγόρος της για το γεγονός ότι θα γίνει αγορά παπουτσιών του παιδιού διότι ήταν τρύπια, και πως θα αφαιρεθεί το ποσό από τη διατροφή, ο οποίος βέβαια μας απάντησε ότι “όλα αυτά είναι στη σφαίρα φαντασίας μου!”. Παρεμπιπτόντως…δεν ήταν πολύς καιρός που ξεκίνησε και η δημοσιοποίηση συναφών καταγγελιών και να ισχυροποιείται το metoo stην Eλλάδα!

  Επέστρεψα λοιπόν τα παιδιά την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, και Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ήταν η τελευταία φορά που είδα τα παιδιά μου μέσω βίντεο κλήσης. Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου έλαβε κλήση από τον δικηγόρο της η δικηγόρος μου ο οποίος της είπε πως δεν θα μπορέσω να ξαναδώ τα παιδιά μου διότι κατηγορούμαι για σεξουαλική παρενόχληση στα μικρά μου με ευρήματα και πως θα την ενημερώσει και γραπτώς.

  Όντως έλαβε η δικηγόρος μου μέσω mail ένα κείμενο το οποίο θα μπορούσε ο μικρός μου να το γράψει καλύτερα, λέγοντας ότι τα παιδιά μου, εξέφρασαν σεξουαλική κακοποίηση από τον περίγυρό μου (πρώτη κωλοτούμπα) και πως έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία ανηλίκων και η υποδιεύθυνση ανηλίκων της ΕΛΑΣ και δεν θα έχω επικοινωνία. (δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία μέχρι σήμερα)

  Οι τελευταίες αποφάσεις του δικαστηρίου είναι με το μέρος σου και σου δίνουν την επικοινωνία με τα παιδιά σου; Είσαι σωστός στις  υποχρεώσεις σου;

  Στην τελευταία δίκη που είχαμε ερημοδικάστηκα διότι δεν είχα δει την κλήση. Παρ ‘όλα αυτά δεν κόπηκε η επικοινωνία μου με τα παιδιά μου. Απλά μέχρι τη δικάσιμο που έχει οριστεί στις 12/05/2021 θα μπορούσα να τα παίρνω κάθε πρώτη και τρίτη Κυριακή και κάθε δεύτερο και τέταρτο Σάββατο του μήνα  συγκεκριμένες ώρες σε δημόσιο χώρο πράγμα το οποίο δεν έγινε. Φυγάδευε τα παιδιά από την προηγούμενη μέρα, ΚΑΙ επίτηδες δεν κοινοποιήθηκε η απόφαση εκ μέρους της, αλλά την πήραμε εμείς επικυρωμένη. Κάναμε αίτηση ανάκλησης της απόφασης αυτής, ορίστηκε δικάσιμο την Πέμπτη 4/3/2021 και την Παρασκευή 5/3/2021 βγήκε απόφαση και μάλιστα καλύτερη από του πρώτου δικαστηρίου. Καθημερινή επικοινωνία και διανυκτέρευση! Είμαι ολόσωστος στις υποχρεώσεις μου και μάλιστα έχω άψογη επικοινωνία και με τα σχολεία των παιδιών, παρόλα αυτά παρανιάζει όλες τις επικοινωνίες μου.

  Πως βγήκε η κατηγορία αυτή για σένα;  Εμπλέκει και το οικογενειακό σου περιβάλλον Τι απαντάς σε αυτό; (Έχουμε ρωτήσει και την δικηγόρο σου)

  Ειλικρινά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις άρρωστες σκέψεις της. Ουδέποτε έχουμε απασχολήσει τις αρχές με τέτοια θέματα διότι έχουμε μεγαλώσει με παλιές αρχές και συνεχίζουμε να ζούμε σαν πραγματική οικογένεια και όχι σαν σκορποχώρι! Θεωρώ ότι λόγω των καταστάσεων που επικρατούν τον τελευταίο καιρό περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων κλπ, πατάει πάνω σε πραγματικά προβλήματα άλλων για να αποσκοπήσει κάπου και μάλλον όλα αυτά είναι εκβιασμός για τη διατροφή. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

  Είδες ξαφνικά στα κανάλια να κατηγορείσαι για ασέλγεια; Ποια ήταν η αντίδραση σου; Τι έκανες;

  Δούλευα, και με πήραν τηλέφωνο. Έχασα την γη… Βγήκε στα κανάλια στο “TLIVE” της κας.Στεφανίδου στον ALPHA με το που πήραν την τελευταία απόφαση η οποία για άλλη μια φορά βγήκε υπέρ μου. Άμεσα ενημέρωσα την δικηγόρο μου και με συμβούλεψε να τηλεφωνήσω στην εκπομπή και να ζητήσω να ακουστώ και εγώ για όλα τα ψεύδη. Μου είπαν ότι θα με καλέσουν εκείνοι πράγμα το οποίο δεν έγινε και τους κάλεσε και η δικηγόρος μου. Μέσα σε 3-4 λεπτά προφανώς ενημερώνοντας από το control την κα.Στεφανίδου και τη συνεργάτιδά της κα.Κηπουρού, έκοψαν την εκπομπή αφού είδαν ότι οι απαντήσεις της πρώην συζύγου μου στην κα.Στεφανίδου ΔΕΝ έπειθαν.

  Το μεσημέρι βγήκαν στον αέρα στην εκπομπή “Στη φόρα” του κ.Καμπούρη στο ART TV λέγοντας τα ίδια ψεύδη και εμφανίστηκε και η υπόθεση σε διάφορα site όπως επίσης και στην εφημερίδα Espresso έχοντας το θέμα μάλιστα στο πρωτοσέλιδο.  Επίσης ανάρτησε στο προφίλ της στο Facebook η πρώην σύζυγός μου το βίντεο του κ.Καμπούρη δημοσίως.

  Έστειλε επίσης η δικηγόρος μου σχετική επιστολή σε όλα τα κανάλια ενημερώνοντας ότι θα υπάρξουν αγωγές.

  Πως θα προχωρήσεις από δω και στο εξής;

  Θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου, κατόπιν συνεννοήσεως πάντα της δικηγόρου μου, η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι έχει ενσκήψει στο θέμα και με βοηθά με κάθε νόμιμη οδό. Δεν εμφανιζόμαστε σε κανένα κανάλι όχι γιατί φοβόμαστε αλλά επειδή θα εκτεθούν περαιτέρω τα παιδιά μου. Σας εμπιστεύομαι την ΑΛΗΘΕΙΑ μου και σας ευχαριστώ.

  Έχεις μια νέα ζωή αφού έχεις ξανά παντρευτεί 
  Ποια είναι η σχέση της γυναίκας σου με τα παιδιά σου;

  Γνώρισα την νύν γυναίκα μου πολύ μετά την έκδοση του διαζυγίου μου. Ειλικρινά αγαπάει εμένα και τα παιδιά μου πολύ. Είναι βράχος δίπλα μου σε όλα αυτά και στην οικογένεια μου. Έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά μου και μάλιστα πολλές φορές την αναζητούν.

  Το οικογενειακό σου περιβάλλον τι λέει για όλο αυτό που συμβαίνει; 
  Τα δήθεν περί ασέλγειας  που με το ζόρι βρήκαμε και με δική μου έρευνα  αφορούν μία καταγγελία όλως αβάσιμη σε βάρος παιδιού μάλιστα. Όταν κληθούμε θα ασκήσουμε κάθε δικαίωμα αφού είναι ψεύδη και απευθυνόμενοι στην Δικαιοσύνη θα λάμψει η αλήθεια. Σημειωτέον ότι όσα η ίδια φέρεται να ισχυρίζεται ουδόλως εμπίπτουν σε έννοια βιασμού.. Η οικογένεια μου παραμένει ψύχραιμη αν και δεν έχουν δει τα μικρά από τις 19/01/2021. Στεναχωριούνται βέβαια και είναι φυσικό αλλά ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ

  Στην τελευταία μας επικοινωνία με την Κα Μαζαράκη Ελένη δικηγόρο του πατέρα, μας ενημέρωσε οτι και χτές πάλι σε δικάσιμη καταγγελία που έγινε για τον πατέρα και την επικοινωνία του με τα παιδιά του έδωσαν κανονικά την επικοινωνία του με τα παιδιά !!

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Εισαγγελική παρέμβαση για το κορωνοπάρτι στο ΑΧΕΠΑ την Τσικνοπέμπτη

  Κώστας Τσιάρας: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές υποδομές για τη Δικαιοσύνη

   

   

  Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  Πρόσφατα Άρθρα

  Κορωνοϊός: Στα 1.829 τα νέα κρούσματα – 841 οι διασωληνωμένοι, 65 θάνατοι

   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.829, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν...

  Πρίγκιπας στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

  Σ' έναν σπουδαίο τελικό κόντρα στον εξαιρετικό Αντρέι Ρούμπλεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε εκ νέου κυριαρχικός και κατέκτησε το τουρνουά του Μόντε Κάρλο με...

  Μακρόν: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι κυρώσεις στη Ρωσία

  Οι διεθνείς δυνάμεις θα πρέπει να χαράξουν "σαφείς κόκκινες γραμμές" με την Ρωσία και να εξετάσουν την πιθανότητα επιβολής κυρώσεων εις βάρος της Μόσχας...

  Μ. Βαρβιτσιώτης: «Η Ελλάδα λέει τα ίδια και εντός και εκτός κάμερας»

  «O υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά τις κοινές δηλώσεις του με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ανέδειξε με τρόπο σαφή και αποφασιστικό τις...

  Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Αλλοδαπός κακοποίησε σεξουαλικά 27χρονη και την κούρεψε μπροστά σε άλλους δύο!

  Αποτροπιασμό προκαλεί ο απίστευτος εφιάλτης που καταγγέλλει πως έζησε μια γυναίκα σε σπίτι στην Νέα Σμύρνη. Όπου όχι μόνο κακοποιήθηκε σεξουαλικά, αλλά αυτό συνέβη...