12:40 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Η Άσπα Τοπαλίδου νέα General Manager στην BEAT

Η Άσπα Τοπαλίδου νέα General Manager στην BEAT

Την Άσπα Τοπαλίδου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager Ελλάδας καλωσορίζει στην ομάδα της η ΒΕΑΤ. Πρόκειται για στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα, σε εταιρείες όπως η Mars Inc. και ο ΟΠΑΠ.

Η προηγούμενη θέση της Άσπας Τοπαλίδου ήταν στον ΟΠΑΠ, όπου κατέγραψε 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας σε θέσεις ευθύνης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση της Product Team Director, συμμετέχοντας ενεργά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων για την ελληνική αγορά.

Η ανάληψη της θέσης της νέας General Manager από την Άσπα Τοπαλίδου, φέρνει την εταιρεία ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της για αύξηση του ποσοστού των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις στο 38% έως το τέλος του 2021 και 43% έως το 2023.

Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση η μητρική της ΒΕΑΤ, FREE NOW,  έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας δίνοντας την υπόσχεση να ενθαρρύνονται οι αξίες της Διαφορετικότητας και της Συμπερίληψης σε όλα τα επίπεδα. Αυτή την υπόσχεση κάνει πράξη η BEAT από την αρχή της ίδρυσής της, καθώς οι αξίες αυτές είναι χαραγμένες στον πυρήνα της εταιρείας, και έχει ως στόχο να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να αποτελέσει πρότυπο για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Ο μέχρι πρότινος General Manager της ΒΕΑΤ στην Ελλάδα, Βασίλης Ντάνιας, έπειτα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εταιρεία, αποφάσισε να ακολουθήσει το επόμενο βήμα της επαγγελματικής του πορείας, ιδρύοντας τη δική του εταιρεία λογισμικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το… Ethereal νησί των Beatles στον Ευβοϊκό αναζητά αγοραστή και ρίχνει την τιμή του…

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ

Ήρθαν τα ανανεωμένα Virtual Sports στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 

 

Διαβάστε ακόμη

            

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας