Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025

Η Χαμάς αναστέλλει την απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα


Η Χαμάς ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την επόμενη απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων, η οποία είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

 Η Χαμάς κατηγορεί το Ισραήλ

Συγκεκριμένα, μέχρι νεωτέρας αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο απελευθέρωση ομήρων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Χαμάς, κατηγορώντας το Ισραήλ για παραβιάσεις των όρων της συμφωνηθείσας εκεχειρίας.

Ο Αμπού Ομπέιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Αλ Κασάμ – της ένοπλης πτέρυγας του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος , κατηγόρησε το Ισραήλ ότι δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, εμποδίζοντας τη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας και βάζοντας στο στόχαστρο εκτοπισμένους Παλαιστίνιους που επιστρέφουν στο βόρειο τμήμα του θύλακα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

eXclusive

eTop

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ