17:13 Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου και η διαρροή της δικογραφίας

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου και η διαρροή της δικογραφίας

Ένα εξώδικο προς τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, θα έπρεπε να είναι -υπό κανονικές συνθήκες- η επόμενη κίνηση του νέου δικηγόρου της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου». Τη στιγμή που ο νέος νομικός συμπαραστάτης της «χαροκαμένης μάνας» προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φιμώσει τη δημοσιογραφική έρευνα, χρησιμοποιώντας μεθόδους SLAPP και κάνοντας λόγο για παράνομη διαρροή της δικογραφίας που «καίει» την εντολέα του, ένα ταξίδι μέχρι την Πάτρα και ένας έλεγχος στον υπολογιστή και στο email της θείας των δολοφονημένων παιδιών είναι ικανά να του λύσουν πολλές απορίες!

Γιατί ο συγκεκριμένος πρόλογος; Επειδή υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδελφή της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου», η οποία φυσικά χαίρει του τεκμηρίου της αθωότητας, ενεργώντας ως εκπρόσωπος Τύπου της αδελφής της είχε αναλάβει την αποστολή συγκεκριμένων στοιχείων της δικογραφίας προς δημοσιογράφους της αρεσκείας της.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Γιατί απορρίφθηκε το αίτημα για συνένωση των δικογραφιών που αφορούν τους θανάτους των παιδιών

Πάτρα: Οι απαντήσεις Ζήνας-Κουσουλού στο εξώδικο της πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα της για συνένωση των δύο δικογραφιών

Πάτρα: Σκληρή απάντηση Όθωνα Παπαδόπουλου σε Κούγια και Πισπιρίγκου


Επί πολλούς μήνες το email της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδελφής της κατηγορούμενης για τις δολοφονίες των παιδιών της, είχε πάρει φωτιά. Αφού λοιπόν λάμβανε τα αντίγραφα της δικογραφίας από τον Όθωνα Παπαδόπουλο, στη συνέχεια αναλάμβανε τη δύσκολη δουλειά. Εκείνη της υπεράσπισης! Επέλεγε συγκεκριμένα αποσπάσματα από πορίσματα και καταθέσεις που η ίδια πίστευε ότι εξυπηρετούσαν την αδελφή της και τα έστελνε σε εκπροσώπους του Τύπου. Καθιστούσε, δηλαδή, τον εαυτό της τη βασική πηγή της διαρροής του προανακριτικού υλικού, κάτι που έχει εξοργίσει τον νέο δικηγόρο της κατηγορούμενης, ο οποίος προφανέστατα μετά τη σημερινή μου αποκάλυψη θα στραφεί εις βάρος της (τι, όχι;).

Μάλιστα κατά τις ίδιες, απόλυτα, ακριβείς πληροφορίες, η αδερφή της «πιο αθώας κατηγορούμενης του κόσμου» είχε απαγορεύσει στον Όθωνα Παπαδόπουλο την οποιαδήποτε πρωτοβουλία που είχε να κάνει με τη δικογραφία, καθώς η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, τι θα βγει προς τα έξω και σε ποιους θα δοθεί! Εξίσου προφανές είναι ότι ο νέος δικηγόρος της «χαροκαμένης μάνας» θα στραφεί και εναντίον της ίδιας της εντολέως του, καθώς ενόσω ήταν ελεύθερη είχε κάνει φύλλο και φτερό τους ιατρικούς φακέλους των παιδιών της αλλά και τα πρώτα ιατροδικαστικά πορίσματα, μέσω τακτικής, σχεδόν καθημερινής, επικοινωνίας που είχε με δημοσιογράφους, παρουσιαστές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Και γι’ αυτά υπάρχουν, φυσικά, οι αντίστοιχες αποδείξεις…

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

              

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας