14:50 Κυριακή 29 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» διαψεύδει Παγώνη για την "Νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου"

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» διαψεύδει Παγώνη για την "Νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου"

Διαψεύδει την Ματίνα Παγώνη με ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο «Γεννηματάς» – «Δεν δανειστήκαμε ράντζο από το Σωτηρία».

«Δεν υπήρξε αύξηση στις εισαγωγές στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» σε σύγκριση με την προηγούμενη εφημερία», τονίζει με ανακοίνωση του το νοσοκομείο αναφερόμενο στις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, διαψεύδοντας επίσης ότι έγινε δανεισμός ράντζων από το «Σωτηρία». Υπενθυμίζεται ότι το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε κάνει λόγο για «Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου» κατά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου Γεννηματάς. «Είχαμε μια νύχτα πάρα πολύ δύσκολη, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από το Σωτηρία», είπε, «από τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας πάει το πράγμα για 10.000 κρούσματα αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς»

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας.»

Μάλιστα, επισυνάπτεται και σχετικός πίνακας:

 

 

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη που προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ► Κορονοϊός Παγώνη: Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στο Γεννηματάς – Πάμε προς 10.000 κρούσματα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας