11:12 Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Η Εμινέ Ερντογάν προκαλεί ακόμη μια φορά με τα αξεσουάρ της

Η Εμινέ Ερντογάν προκαλεί ακόμη μια φορά με τα αξεσουάρ της

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης έχει βρεθεί  η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν με αφορμή το  «πανάκριβο ρολόι» που  φορά  στο χέρι της.

Ο βουλευτής του «Καλού Κόμματος» (Iyi Parti) Αχμέτ Εροζάν, σχολιάζοντας το νέο βιβλίο της πρώτης κυρίας της Τουρκίας που κυκλοφόρησε με τίτλο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» έγραψε στο  Twitter: «Το βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” στολισμένο με φωτογραφίες κυκλοφορεί στην αγορά. Το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής. Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από τα 30.000 ευρώ».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές των αξεσουάρ της συζύγου του Ταγίπ Ερντογάν  δημιουργούν εντάσεις. Τον Οκτώβριο του 2020 είχε κυκλοφορήσει παλιότερη φωτογραφία της όπου κρατούσε μια τσάντα Hermes αξίας 50.000 ευρώ.

Ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η οικονομική κρίση στην Τουρκία συνεχώς επιδεινώνεται και πολλοί  Τούρκοι   τρώνε από τα σκουπίδια για να ζήσουν ο  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ονειρεύεται αυτοκρατορίες, και ζει αυτός και η οικογένειά του πολυτελώς ενώ ο λαός του πεινά και υποφέρει εξαθλιωμένος.

Σίγουρα το ρολόι της Εμινέ είναι μία ακόμη πρόκληση στο κοινό συναίσθημα που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Διαβάστε ακόμη 

Η τουρκική λίρα σε άτακτη υποτίμηση — Σε ακραία φτώχεια εκατομμύρια νοικοκυριά

Βυθίζεται η τουρκική λίρα την ημέρα της εθνικής επετείου των Τούρκων

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας